Kapitel 14 · 14.4
Mere lagerplads eller brugere, skift pakke eller opsig
Din pakke vokser med dig. Mere lagerplads, ekstra brugere eller Office-licenser ordner du selv på pakkesiden i Mijn WebOké. Der skifter du også til en anden pakke, eller opsiger din pakke.
Konfigurerbare muligheder

| Indstilling | Hvad du vælger | Ved hvilken pakke |
|---|---|---|
| Opslagruimte (1) | Personal 250 eller 500 GB, Family 500 GB eller 1 TB, Max 1, 2 eller 5 TB | Personal, Family, Max |
| Nextcloud Office users (2) | Antallet af Office Suite-licenser (se Tildel og efterbestil Office-licenser) | Personal, Family, Max |
| Extra Nextcloud accounts (3) | Ekstra brugere oven i de 10 fra Max, op til 100 i alt | Max |
| Subdomein van Nextcloud server (4) | Den gratis adresse på webokecloud.nl eller dit eget underdomæne (se Din Nextcloud på dit eget domæne (cloud.ditfirma.dk)) | Family, Max |
- Vælg det, du ønsker, ved den pågældende indstilling.
- Klik på Gem tilvalg (5).
- Du ser, hvad du betaler ekstra for resten af din periode, eksklusive og inklusive moms.
- Klik på Bekræft og betal, og betal fakturaen.
En opgradering betaler du forholdsmæssigt for resten af din periode, og den træder i kraft efter betaling. En nedgradering træder i kraft med det samme. Efter en ændring af lagerpladsen tilpasser vi lagerpladsen for alle brugere af din pakke.
Bemærk: hvis du reducerer lagerpladsen, så tjek først tælleren Opslagruimte for at se, om dine filer passer i den mindre lagerplads. Hvad der tæller med i din lagerplads, kan du læse i Se din lagerplads: hvad tæller med og hvad gør ikke.
Vælg en anden pakke
På pakkesiden vises kortet Skift hostingpakke, hvis der findes en anden pakke til dig. Vælg den nye pakke, og klik på Skift pakke.
- En opgradering, for eksempel fra Personal til Family, træder i kraft med det samme. Du betaler forholdsmæssigt for de resterende dage. Du beholder din egen Nextcloud med alle dine filer.
- En nedgradering træder i kraft fra din næste fornyelse. Du betaler ikke ekstra. Sørg for at dine brugere og filer passer i den mindre pakke.
- Mere end 5 brugere med Family? Det kan kun med Max.
- Fra Free til en betalt pakke kan ikke klares med en opgradering. Du bestiller en ny pakke og overfører dine data. Se Fra Nextcloud Free til en betalt pakke, eller fra en anden Nextcloud-udbyder.
Opsig din pakke
Nederst på pakkesiden vises kortet Opsig produkt. Her vælger du mellem:
- Pr. udløbsdatoen: din Nextcloud fortsætter med at fungere som normalt indtil den dato og afsluttes derefter automatisk. Du modtager ikke flere fornyelsesfakturaer. Så længe datoen ikke er overskredet, kan du fortryde dette med Fortryd opsigelse.
- Opsig og slet med det samme: din Nextcloud bliver straks slettet, med alle filer. Den resterende periode bliver ikke refunderet.
Bemærk: efter afslutningen er alle filer, kalendere og kontakter for alle brugere væk. Hent først alt, du vil beholde: filer med desktop-appen eller som zip, kalendere og kontakter som ics- og vCard-fil. Se Upload og download, også store filer, hele mapper og zip og Kontakter: oprette, grupper, importere og eksportere.
Skal din Nextcloud overgå til en anden kunde hos WebOké, for eksempel ved salg af din virksomhed eller en ny kasserer? Brug så Overdrag til en anden kunde nederst på pakkesiden. Opsig ikke i så fald: alt bliver stående.
