Pereiti prie turinio

Slapukų nustatymai

Pasirinkite, kokių rūšių slapukus leidžiate. Pasirinkimą bet kada galite pakeisti per „Slapukų nustatymai“ kiekvieno puslapio apačioje. Privatumo pareiškimas

Būtinieji

Visada įjungti

Reikalingi prisijungti, išsaugoti krepšelį ir įsiminti Jūsų pasirinkimus. Jie visada įjungti.

Kokie slapukai?
  • weboke_sessie, weboke_klant, weboke_remember: Jūsų sesija ir prisijungimo išlaikymas
  • weboke_basket: Jūsų krepšelis
  • wkBtwIncl: kainų rodymas su PVM arba be PVM
  • wok_cookies: Jūsų slapukų pasirinkimas, 12 mėnesių

Matuoja, kuri reklama atveda prie apsilankymo ar užsakymo, kad nemokėtume už neveiksmingas reklamas.

Kokie slapukai?
  • Google Ads per Google Tag Manager (_gcl_au, _gcl_aw), iki 90 dienų
  • OpenAI Ads, reklamos ChatGPT
  • wok_aff: per kurį partnerį atėjote pas mus (partnerių programa), 60 dienų

4,6

Šalis ir kalba

Kiekviena šalis turi savo svetainę su tos šalies kainomis ir PVM.

Peržiūrėti

Nuosavybės perdavimas, kai kolega išeina iš darbo

Failas arba aplankas visada priklauso kažkam: asmeniui, kuris jį sukūrė. Jei tas asmuo išeina iš darbo, nuosavybę pirmiausia reikia perduoti kitam asmeniui. Priešingu atveju, pašalinus paskyrą, failai bus prarasti.

Nuosavybės perdavimas savarankiškai

Dabartinis savininkas tai atlieka pats, kol jis dar turi prieigą:

  1. Dešiniajame viršutiniame kampe spustelėkite savo profilio nuotrauką ir pasirinkite Nustatymai.
  2. Kairėje pusėje pasirinkite Bendrinti ir slinkite iki bloko Failai.
  3. Prie Perkeliamas failas arba aplankas (1) pasirinkite aplanką. Jei pasirinksite savo pagrindinį aplanką, perduosite viską.
  4. Prie Naujasis savininkas (2) pasirinkite kolegą, kuris perims nuosavybę.
  5. Spustelėkite Perduoti (3).
Nustatymai, Bendrinti su bloku Failai, skirtu nuosavybei perduoti
Nuosavybės perdavimas

Naujasis savininkas gauna pranešimą ir turi priimti perdavimą. Perkėlimas gali užtrukti iki valandos. Po to failai atsiduria naujame aplanke jo Failuose. Bendrinimai su kitais asmenimis perkeliami kartu.

Dėmesio: jei pašalinsite naudotoją sistemoje Mano WebOké, jo failai, kalendoriai ir kontaktai bus negrįžtamai prarasti. Šio veiksmo atšaukti negalima. Todėl visada pirmiausia perduokite nuosavybę.

Ar kolega jau išėjo ir nebegali prisijungti? Tuomet susipažinkite su veiksmų planu skiltyje Bendradarbis išeina: kaip saugiai perimti failus, kalendorių ir bendrinamus aplankus.

Akimirką…

Nustatykite domenus

Kiekvienam domenui nustatykite vardų serverius, susiejimą su talpinimu ir tai, kas taps valdytoju.

Įkeliami Jūsų domenai…