Rozdział 2 · 2.6
Zamykanie dokumentu i powrót do plików
Obejrzyj w krótkim filmie
Czy już Państwo skończyli? Proszę kliknąć na krzyżyk w prawym górnym rogu (1). Euro-Office zostanie zamknięte, a Państwo wrócą do folderu, w którym otworzyli Państwo plik. Wprowadzone zmiany zostaną wtedy już zapisane.

Można również wybrać Plik, a następnie Zamknij Plik. Albo po prostu zamknąć kartę przeglądarki; w takim przypadku również nic nie zostanie utracone.
Czy ktoś jeszcze pracował w tym pliku?
W takim przypadku plik pozostaje otwarty dla drugiej osoby. Wprowadzone przez Państwa zmiany są już w nim zapisane. Plik zostanie ostatecznie zaktualizowany w Nextcloud, gdy wszyscy go zamkną. Zobacz również Nie widać wprowadzonych zmian po pobraniu pliku lub otwarciu go na komputerze.
