Kapitola 2 · 2.10
Odhlásenie a bezpečné ukončenie
Skončili ste prácu v DirectAdmin? Odhláste sa, najmä ak používate počítač, ktorý zdieľate s inými.
Odhlásenie
- Kliknite vpravo hore na Hallo, a za tým na vaše používateľské meno (1).
- Vyberte Odhlásiť.

Ak zatvoríte iba kartu prehliadača, vaša relácia zostane ešte chvíľu platná. Relácia spustená cez Mijn WebOké automaticky vyprší po 60 minútach.
Zobrazenie a ukončenie aktívnych relácií
Prihlasovali ste sa z viacerých zariadení, alebo si nie ste istí? V DirectAdmin vidíte, ktoré relácie sú aktívne, a môžete ich všetky naraz ukončiť.
- Kliknite vpravo hore na Hallo, a za tým na vaše používateľské meno a vyberte Profil.
- Kliknite na kartu Relácie.
- Hore je zobrazená vaša aktuálna relácia, s IP adresou a informáciou, ako dlho zostáva platná. Nižšie sú zobrazené ostatné relácie.
- Kliknutím na BEËINDIG ALLE ANDERE (1) ukončíte všetky ostatné relácie, alebo kliknite na ikonu koša pri jednotlivej relácii.

Pri položke Typ autorizácie je uvedené, akým spôsobom prebehlo prihlásenie. Inlog Sleutel znamená: cez Mijn WebOké alebo AI asistenta. Pri priamom prihlásení pomocou hesla je uvedená iná hodnota.
Tip: Chcete si neskôr pozrieť, kto a kedy sa prihlásil, aj keď daná relácia už skončila? Pozrite sa do sekcie História prihlásení v rovnakom menu (pozrite si História prihlásení: kto a kedy sa prihlásil?).
