Kapitola 2 · 2.6
Zatvorenie dokumentu a návrat k vašim súborom
Pozrieť si krátke video
Ste hotoví? Kliknite vpravo hore na krížik (1). Euro-Office sa zatvorí a vrátite sa do priečinka, kde ste súbor otvorili. Vaše zmeny sú už uložené.

Môžete tiež zvoliť Súbor a potom Zatvoriť súbor. Alebo jednoducho zatvorte kartu vo svojom prehliadači, ani vtedy sa nič nestratí.
Pracoval v súbore ešte niekto iný?
V takom prípade zostane súbor pre túto osobu naďalej otvorený. Vaše zmeny sú v ňom už zahrnuté. Súbor sa v Nextcloud definitívne aktualizuje, až keď ho zatvoria všetci. Pozrite si aj Zmeny nevidíte pri sťahovaní súboru alebo pri otvorení v počítači.
