Capitolul 2 · 2.10
Delogarea și închiderea în siguranță a sesiunii
Ați terminat de lucrat în DirectAdmin? Delogați-vă, mai ales pe un calculator pe care îl folosiți împreună cu alte persoane.
Delogarea
- Faceți clic în dreapta sus pe Hallo, urmat de numele dumneavoastră de utilizator (1).
- Alegeți Logout.

Dacă închideți doar fila din browser, sesiunea dumneavoastră rămâne valabilă încă o vreme. O sesiune pornită prin Mijn WebOké expiră automat după 60 de minute.
Vizualizarea și încheierea sesiunilor active
Ați fost conectat pe mai multe dispozitive sau nu vă simțiți în siguranță? În DirectAdmin puteți vedea ce sesiuni sunt active și le puteți încheia dintr-o dată pe toate.
- Faceți clic în dreapta sus pe Hallo, urmat de numele dumneavoastră de utilizator și alegeți Profile.
- Faceți clic pe fila Sessions.
- În partea de sus este afișată sesiunea dumneavoastră curentă, cu adresa IP și timpul rămas de valabilitate. Mai jos sunt afișate celelalte sesiuni.
- Faceți clic pe TERMINATE ALL OTHER (1) pentru a încheia toate celelalte sesiuni sau faceți clic pe pictograma coșului de gunoi de lângă o sesiune anume.

La Auth Type este indicat modul în care s-a realizat conectarea. Inlog Sleutel înseamnă: prin Mijn WebOké sau prin asistentul AI. În cazul unei conectări directe cu parolă, va apărea altceva.
Sfat: Doriți să vedeți ulterior cine și când s-a conectat, chiar dacă acea sesiune s-a încheiat deja? Consultați Login History din același meniu (vedeți Istoricul autentificărilor: cine s-a autentificat și când?).
