Gå til innholdet

Cookie-innstillinger

Velg hvilke typer cookies du tillater. Du kan når som helst endre valget via Cookie-innstillinger nederst på hver side. Personvernerklæring

Nødvendige

Alltid på

Trengs for å logge inn, beholde handlekurven og huske valgene dine. Disse er alltid på.

Hvilke cookies?
  • weboke_sessie, weboke_klant, weboke_remember: økten din og at du forblir innlogget
  • weboke_basket: handlekurven din
  • wkBtwIncl: visning av priser med eller uten mva.
  • wok_cookies: cookievalget ditt, 12 måneder

Måler hvilken annonse som fører til et besøk eller en bestilling, slik at vi ikke betaler for annonser som ikke gir noe.

Hvilke cookies?
  • Google Ads via Google Tag Manager (_gcl_au, _gcl_aw), opptil 90 dager
  • OpenAI Ads, annonser i ChatGPT
  • wok_aff: hvilken partner som henviste deg til oss (partnerprogram), 60 dager

4,6

Land og språk

Hvert land har sin egen nettside, med priser og mva. for det landet.

Vis

Samarbeide mellom programmet og kollegaer i nettleseren

Jobber du i programmet Nextcloud Office mens kollegaen din jobber i nettleseren? Da kan dere jobbe i samme dokument samtidig, akkurat som to kollegaer som begge jobber i nettleseren. Forutsetning: du åpner dokumentet fra din tilkoblede Nextcloud i programmet (se Koble programmet til din WebOké Nextcloud).

Slik fungerer det

  1. Åpne Nextcloud-en din i Nextcloud Office til venstre under Tilkoblede skytjenester.
  2. Åpne det delte dokumentet. Kollegaen din åpner det samme dokumentet i nettleseren.
  3. Dere ser hverandres markør og endringer. Kommentarer, nevnelser, spor endringer og chat fungerer som beskrevet i kapittel 8. Se Samarbeide om et dokument samtidig og Hurtig eller Streng: de to samarbeidsmodusene.

En kollega som ikke har tilgang til filen, kan ikke jobbe med. Del filen først, se Del et dokument med en kollega.

Filer på din egen datamaskin

Åpner du en fil som ligger på din egen datamaskin (med Åpne lokal fil eller ved å dobbeltklikke på den i Filutforsker eller Finder), jobber du alene. Ingen ser endringene dine før du lagrer filen og den havner i Nextcloud-en din.

Det samme gjelder filer i mappen til synkroniseringsappen Nextcloud Files (Arbeide med Nextcloud-skrivebordsappen (synkronisering)). Appen legger filen i Nextcloud-en din først etter at du har lagret. Jobber en kollega samtidig i nettleseren med den samme filen, oppstår det en konflikt: to versjoner ved siden av hverandre.

Du åpner filenSamtidig samarbeidUten internett
I nettleserenJaNei
I programmet, fra din tilkoblede NextcloudJaNei
I programmet, fra din egen datamaskin eller fra synkroniseringsmappenNeiJa

Merk: jobb alltid med en delt fil som kollegaer også jobber i via nettleseren eller via din tilkoblede Nextcloud i programmet, ikke via synkroniseringsmappen. Slik unngår du doble versjoner. Har det likevel skjedd? I Versjonshistorikk: gjenopprette en eldre versjon kan du lese hvordan du gjenoppretter en eldre versjon.

Et øyeblikk …

Sett opp domenene dine

Ordne for hvert domene navnetjenerne, koblingen til hostingen din og hvem som blir innehaver.

Laster inn domenene dine…