Kapittel 2 · 2.6
Lukke et dokument og gå tilbake til filene dine
Se det i en kort video
Er du ferdig? Klikk da på krysset oppe til høyre (1). Euro-Office lukkes, og du kommer tilbake til mappen der du åpnet filen. Endringene dine er da allerede lagret.

Du kan også velge Fil og deretter Lukk filen. Eller du lukker rett og slett fanen i nettleseren din, da går heller ikke noe tapt.
Jobbet noen andre i filen samtidig?
Da forblir filen åpen for den andre. Endringene dine er allerede lagt inn. Filen blir endelig oppdatert i Nextcloud så snart alle har lukket den. Se også Du ser ikke endringene dine når du laster ned filen eller åpner den på datamaskinen.
