Kapitel 2 · 2.6
Luk et dokument og gå tilbage til dine filer
Se det i en kort video
Er du færdig? Klik så på krydset øverst til højre (1). Euro-Office lukker, og du kommer tilbage til den mappe, hvor du åbnede filen. Dine ændringer er allerede gemt.

Du kan også vælge Fil og derefter Luk fil. Eller du lukker bare browserens faneblad; heller ikke da går der noget tabt.
Arbejdede der stadig en anden i filen?
Så forbliver filen bare åben for den anden. Dine ændringer står allerede i den. Filen bliver endeligt opdateret i Nextcloud, så snart alle har lukket den. Se også Du ser ikke dine ændringer, når du henter filen eller åbner den på din computer.
