Gå direkte til indholdet

Cookieindstillinger

Vælg for hver type, hvilke cookies du tillader. Du kan altid ændre dit valg via Cookieindstillinger nederst på hver side. Privatlivspolitik

Nødvendige

Altid slået til

Nødvendige for at logge ind, gemme din kurv og huske dine valg. De er altid slået til.

Hvilke cookies?
  • weboke_sessie, weboke_klant, weboke_remember: din session og at forblive logget ind
  • weboke_basket: din kurv
  • wkBtwIncl: vise priser med eller uden moms
  • wok_cookies: dit cookievalg, 12 måneder

Måler, hvilken annonce der fører til et besøg eller en bestilling, så vi ikke betaler for annoncer, der ikke virker.

Hvilke cookies?
  • Google Ads via Google Tag Manager (_gcl_au, _gcl_aw), op til 90 dage
  • OpenAI Ads, annoncer i ChatGPT
  • wok_aff: hvilken partner der henviste dig til os (affiliateprogram), 60 dage

4,6
.nl €4,99 (≈ 37,30 kr.)/år.com €14,95 (≈ 112 kr.)/år.eu €5,49 (≈ 41,03 kr.)/år 500+ udvidelser →

Land og sprog

Hvert land har sin egen side med landets priser og moms.

Se

Del et dokument med en kollega

Vil du arbejde sammen med en kollega på et dokument? Så del filen med ham eller hende. Din kollega har sin egen konto i jeres WebOké Nextcloud og ser derefter filen i sine egne filer.

Del fra Filer

  1. Gå til Filer i din WebOké Nextcloud og find dokumentet.
  2. Klik på delingsikonet ved siden af navnet, figuren med plusset (1). Til højre åbner sidebjælken med fanen Del.
  3. Under Interne delinger (2) deler du med kolleger, der har en konto i jeres Nextcloud. Under Eksterne delinger (3) deler du med personer udenfor, og med Opret offentligt link (4) opretter du et link, som alle kan åbne.
Delingssidebjælken for en fil
Delingssidebjælken for en fil i din WebOké Nextcloud
  1. Klik i feltet under Interne delinger og skriv de første bogstaver af din kollegas navn. Vælg ham eller hende fra listen (1).
Listen med fundne kolleger efter indtastning af lis
Skriv din kollegas navn og vælg fra listen
  1. Vælg hvad din kollega må: Kun visning (1) eller Tillad redigering (2). Vil du arbejde sammen på dokumentet, så vælg Tillad redigering.
  2. Klik på Gem deling (4).
Valget mellem Kun visning og Tillad redigering
Vælg hvad din kollega må gøre med filen

Din kollega står nu på listen (1), med derunder hvad han eller hun må (2). Klik der for at ændre rettighederne senere. I filoversigten kan du se ved dokumentet, at det er delt (3).

Lisa står på listen med Kan redigere
Dokumentet er delt med Lisa

Flere indstillinger

Klik på Avancerede indstillinger (3 på billedet med rettighederne), før du gemmer. Der kan du indstille en udløbsdato (1): efter den dato kan din kollega ikke længere tilgå filen. Du kan også tilføje en note (2), for eksempel "Vil du tjekke priserne?", og vælge om din kollega må downloade og synkronisere filen.

Avancerede indstillinger ved deling
Udløbsdato, download og en note til din kollega

Del fra editoren

Har du allerede dokumentet åbent? Klik så øverst til højre på Del (1). På fanen Samarbejde findes den samme knap.

Knappen Del øverst til højre i editoren
Knappen Del i editoren

Ved siden af dit dokument åbner så den samme delingssidebjælke som i Filer. Du deler altså uden at lukke dokumentet.

Delingssidebjælken ved siden af det åbne dokument
Del fra editoren

Stop deling

Vil du ikke længere dele? Klik i delingssidebjælken på de tre prikker ved siden af din kollegas navn og vælg Fjern deling. Din kollega kan derefter ikke længere se filen.

Tip: deler du ofte med den samme gruppe kolleger? Del så hellere en hel mappe, eller brug en teammappe. Alt hvad du lægger i den mappe, er automatisk tilgængeligt for alle.

Et øjeblik…

Opsæt dine domæner

Angiv for hvert domæne navneserverne, tilknytningen til din hosting, og hvem der bliver ejer.

Indlæser dine domæner…