Kapitel 2 · 2.6
Stänga ett dokument och gå tillbaka till dina filer
Se den i en kort video
Är du klar? Klicka då på krysset uppe till höger (1). Euro-Office stängs och du kommer tillbaka till mappen där du öppnade filen. Dina ändringar är då redan sparade.

Du kan också välja Arkiv / Fil och sedan Stäng dokument. Eller så stänger du helt enkelt webbläsarens flik, inte heller då går något förlorat.
Arbetade någon annan också i filen?
Då förblir filen helt enkelt öppen för den andra personen. Dina ändringar finns redan med. Filen uppdateras slutgiltigt i Nextcloud så snart alla har stängt den. Se även Du ser inte dina ändringar när du laddar ner filen eller öppnar den på din dator.
