2. fejezet · 2.10
Kijelentkezés és biztonságos lezárás
Végzett a DirectAdminben? Jelentkezzen ki, különösen olyan számítógépen, amelyet másokkal is megoszt.
Kijelentkezés
- Kattintson a jobb felső sarokban a Hallo, feliratra, amelyet a felhasználóneve követ (1).
- Válassza a Kijelentkezés lehetőséget.

Ha csak a lapot zárja be, a munkamenete egy ideig még érvényben marad. A Mijn WebOké felületen indított munkamenet 60 perc után automatikusan lejár.
Aktív munkamenetek megtekintése és megszüntetése
Volt bejelentkezve több eszközről, vagy nem bízik benne teljesen? A DirectAdminben megtekintheti, mely munkamenetek vannak nyitva, és azokat egyszerre is megszüntetheti.
- Kattintson a jobb felső sarokban a Hallo, feliratra, amelyet a felhasználóneve követ, majd válassza a Profil lehetőséget.
- Kattintson a Munkamenetek fülre.
- Felül látható az aktuális munkamenete, az IP-címmel és azzal, hogy meddig érvényes még. Alatta találhatók a többi munkamenetek.
- Kattintson a MEGSZÜNTETI AZ ÖSSZES TÖBBIT gombra (1) az összes többi munkamenet lezárásához, vagy kattintson az egyes munkamenetnél található kuka ikonra.

A Hitelesítés típusa mezőnél látható, hogyan történt a bejelentkezés. Az Inlog Sleutel azt jelenti: a Mijn WebOké felületen vagy az AI asszisztensen keresztül. Közvetlen, jelszavas bejelentkezés esetén más szerepel itt.
Tipp: Utólag szeretné látni, ki mikor jelentkezett be, akkor is, ha a munkamenet már lezárult? Ehhez nézze meg a Bejelentkezési előzmények menüpontot ugyanabban a menüben (lásd: Bejelentkezési előzmények: ki és mikor jelentkezett be?).
