Peatükk 14 · 14.4
Rohkem salvestusruumi või kasutajaid, paketi muutmine või lõpetamine
Sinu pakett kasvab koos sinuga. Rohkem salvestusruumi, lisakasutajaid või Office-litsentse saad ise korraldada paketi lehel Minu WebOké kaudu. Samast kohast saad ka teisele paketile üle minna või oma paketi lõpetada.
Seadistatavad valikud

| Valik | Mida saad valida | Millise paketi puhul |
|---|---|---|
| Opslagruimte (1) | Personal 250 või 500 GB, Family 500 GB või 1 TB, Max 1, 2 või 5 TB | Personal, Family, Max |
| Nextcloud Office users (2) | Office Suite'i litsentside arv (vaata Office'i litsentside määramine ja juurde tellimine) | Personal, Family, Max |
| Extra Nextcloud accounts (3) | Lisakasutajad Maxi 10 kasutaja kõrvale, kokku kuni 100 | Max |
| Subdomein van Nextcloud server (4) | Tasuta aadress domeenil webokecloud.nl või sinu enda alamdomeen (vaata Sinu Nextcloud oma domeenil (cloud.sinufirma.ee)) | Family, Max |
- Vali valiku juures see, mida soovid.
- Klõpsa Salvesta valikud (5).
- Näed, kui palju pead ülejäänud perioodi eest juurde maksma, nii käibemaksuta kui käibemaksuga.
- Klõpsa Kinnita ja maksa ning tasu arve.
Täienduse eest maksad proportsionaalselt perioodi lõpuni ja see jõustub pärast makset. Vähendamine jõustub kohe. Pärast salvestusruumi muutmist kohandame salvestusruumi kõigile sinu paketi kasutajatele.
Tähelepanu: kui vähendad salvestusruumi, kontrolli esmalt loenduri Opslagruimte juurest, kas sinu failid mahuvad väiksemasse ruumi. Mis loetakse sinu salvestusruumi hulka, loed artiklist Salvestusruumi vaatamine: mis loetakse kaasa ja mis mitte.
Teise paketi valimine
Paketi lehel kuvatakse kaart Hostingpakket wijzigen, kui sulle sobib mõni teine pakett. Vali uus pakett ja klõpsa Wijzig pakket.
- Täiendus, näiteks Personalilt Familyle, jõustub kohe. Maksad proportsionaalselt järelejäänud päevade eest juurde. Oma Nextcloud koos kõigi failidega jääb sulle alles.
- Vähendamine jõustub järgmisest pikendamisest alates. Sa ei maksa midagi juurde. Veendu, et sinu kasutajad ja failid mahuvad väiksemasse paketti.
- Rohkem kui 5 kasutajat Family puhul? See on võimalik ainult Maxiga.
- Free'lt tasulisele paketile ei saa üle minna täiendusena. Telli uus pakett ja vii oma andmed üle. Vaata Nextcloud Free'ist tasulisele paketile üleminek, või üleminek teiselt Nextcloud'i pakkujalt.
Paketi lõpetamine
Paketi lehe allosas on kaart Product opzeggen. Sealt saad valida:
- Aegumiskuupäevast alates: sinu Nextcloud töötab tavapäraselt kuni selle kuupäevani ja lõpetatakse seejärel automaatselt. Sa ei saa enam pikendusarvet. Kuni kuupäev pole veel käes, saad selle tagasi võtta nupuga Opzegging ongedaan maken.
- Lõpeta ja kustuta kohe: sinu Nextcloud koos kõigi failidega kustutatakse koheselt. Järelejäänud perioodi eest raha tagasi ei maksta.
Tähelepanu: pärast lõpetamist kaovad kõigi kasutajate kõik failid, kalendrid ja kontaktid. Lae esmalt alla kõik, mida soovid alles hoida: failid lauaarvuti rakenduse abil või zip-failina, kalendrid ja kontaktid ics- ja vCard-failina. Vaata Üleslaadimine ja allalaadimine, ka suured failid, terved kaustad ja zip ja Kontaktid: loomine, grupid, import ja eksport.
Kas sinu Nextcloud läheb üle mõnele teisele WebOké kliendile, näiteks ettevõtte müügi või uue laekuri korral? Kasuta siis paketi lehe allosas olevat nuppu Anna üle teisele kliendile. Sel juhul ära lõpeta paketti: kõik jääb alles.
