Kapitola 11 · 11.7
Soukromí: stažení nebo smazání vašich údajů
Máte právo nahlížet do svých údajů a nechat je smazat. Obojí si zařídíte sami, bez požadavku na podporu. Přejděte do sekce Moje administrativa, na záložku Údaje, a přejděte dolů na blok Vaše údaje a soukromí. Tento blok vidí pouze vlastník účtu.

Stáhnout všechny mé údaje
Klikněte na Stáhnout všechny mé údaje (1). Získáte jeden zip soubor se vším, co o Vás máme:
- soubor se všemi vašimi údaji: váš účet, přihlašovací účty, kontaktní osoby, produkty, domény, faktury, platby, kredit, objednávky, požadavky na podporu, odeslané e-maily, historii přihlášení a udělené souhlasy, a také vaše konverzace s AI, weby z AI Builderu a přístup k MCP;
- složku se všemi vašimi fakturami ve formátu pdf.
Hesla, bezpečnostní klíče, přenosové kódy a interní poznámky v souboru záměrně nejsou. Nové stažení si můžete vyžádat jednou za pár minut.
Více o svých údajích se dozvíte přes odkaz Přečtěte si více o svých údajích a smazání účtu v horní části bloku.
Váš souhlas s AI asistentem
Ve stejném bloku vidíte, zda jste AI asistentovi udělili souhlas s nahlížením do vašeho účtu. Pokud ano, zde ho můžete opět odvolat. Více o asistentovi najdete v De AI asistent: co pro vás může udělat?.
Smazat všechny mé údaje
Už nechcete být naším zákazníkem? Svůj účet a všechny své údaje můžete smazat sami pomocí tlačítka Smazat všechny mé údaje (2). To je možné pouze tehdy, pokud nemáte žádné aktivní produkty, neuhrazené faktury ani zbývající kredit.
Pokud ještě něco aktivního máte, po kliknutí uvidíte přehled toho, co je potřeba nejprve vyřešit, například vaše aktivní produkty a domény. Nejprve je zrušte nebo přesuňte své domény jinam, uhraďte neuhrazené faktury a ohledně zbývajícího kreditu nás kontaktujte. Pomocí Zpět (1) se vrátíte zpátky.

Pokud lze váš účet smazat, nejprve se zobrazí upozornění na to, co se stane:
- Poté se už nebudete moci přihlásit. Ostatní uživatelé ztratí přístup k tomuto účtu.
- Všechny vaše údaje budou smazány: váš účet, kontaktní osoby, požadavky na podporu, e-maily, objednávky a přihlašovací účty.
- Vaše faktury uchováváme odděleně, protože to vyžaduje zákon. Prvních 7 let s vaším jménem a adresou, poté bez nich.
Pro potvrzení zadejte své heslo a napište slovo zobrazené na obrazovce. Poté klikněte na Trvale smazat. Pokud si nejste jistí, klikněte na Zrušit.
Pozor: smazání nelze vrátit zpět. Pokud chcete něco uchovat, nejprve si stáhněte své údaje.
Tip: pokud už nemáte žádné aktivní produkty, váš účet po 1 roce smažeme automaticky i bez vašeho zásahu.
