Poglavje 2 · 2.6
Zaprite dokument in se vrnite v svoje datoteke
Oglejte si v kratkem videu
Ste končali? Kliknite desno zgoraj na križec (1). Euro-Office se zapre in vrnete se v mapo, kjer ste odprli datoteko. Vaše spremembe so takrat že shranjene.

Lahko tudi izberete Datoteka in nato Zapri datoteko. Ali pa preprosto zaprete zavihek Vašega brskalnika, tudi takrat se nič ne izgubi.
Je v datoteki delal še kdo drug?
V tem primeru datoteka za drugega ostane odprta. Vaše spremembe so že vnesene vanjo. Datoteka se dokončno posodobi v Nextcloud, ko jo zaprejo vsi uporabniki. Oglejte si tudi Svojih sprememb ne vidite, če datoteko prenesete ali odprete na računalniku.
