Κεφάλαιο 11 · 11.7
Απόρρητο: λήψη ή διαγραφή των δεδομένων σας
Έχετε δικαίωμα πρόσβασης στα δεδομένα σας και μπορείτε να ζητήσετε τη διαγραφή τους. Και τα δύο τα ρυθμίζετε μόνοι σας, χωρίς αίτημα υποστήριξης. Μεταβείτε στην ενότητα Η διαχείρισή μου, καρτέλα Στοιχεία, και μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ενότητα Τα δεδομένα σας και το απόρρητο. Μόνο ο ιδιοκτήτης του λογαριασμού βλέπει αυτή την ενότητα.

Λήψη όλων των δεδομένων μου
Κάντε κλικ στο Λήψη όλων των δεδομένων μου (1). Θα λάβετε ένα αρχείο zip με όλα όσα έχουμε για εσάς:
- ένα αρχείο με όλα τα δεδομένα σας: τον λογαριασμό σας, τις συνδέσεις, τις επαφές, τα προϊόντα, τα domains, τα τιμολόγια, τις πληρωμές, το υπόλοιπο, τις παραγγελίες, τα αιτήματα υποστήριξης, τα email που έχουν σταλεί, το ιστορικό σύνδεσης και τις συγκαταθέσεις, καθώς και τις συνομιλίες σας με το AI, τις ιστοσελίδες AI Builder και την πρόσβαση MCP·
- έναν φάκελο με όλα τα τιμολόγιά σας σε μορφή pdf.
Οι κωδικοί πρόσβασης, τα κλειδιά ασφαλείας, οι κωδικοί μεταφοράς και οι εσωτερικές σημειώσεις δεν περιλαμβάνονται σκόπιμα. Μπορείτε να δημιουργήσετε νέα λήψη κάθε λίγα λεπτά.
Περισσότερες πληροφορίες για τα δεδομένα σας θα βρείτε μέσω του συνδέσμου Μάθετε περισσότερα για τα δεδομένα σας και τη διαγραφή του λογαριασμού σας στο επάνω μέρος της ενότητας.
Η συγκατάθεσή σας για τον βοηθό AI
Στην ίδια ενότητα αναγράφεται αν έχετε δώσει στον βοηθό AI άδεια πρόσβασης στον λογαριασμό σας. Αν το έχετε κάνει, μπορείτε να την ανακαλέσετε εδώ. Περισσότερα για τον βοηθό θα βρείτε στο Ο βοηθός AI: τι μπορεί να κάνει για εσάς;.
Διαγραφή όλων των δεδομένων μου
Δεν θέλετε πλέον να είστε πελάτης; Μπορείτε να διαγράψετε μόνοι σας τον λογαριασμό σας και όλα τα δεδομένα σας με το Διαγραφή όλων των δεδομένων μου (2). Αυτό είναι δυνατό μόνο όταν δεν έχετε πλέον ενεργά προϊόντα, ανεξόφλητα τιμολόγια ή υπόλοιπο λογαριασμού.
Αν έχετε ακόμη κάτι ενεργό, μετά το κλικ θα δείτε μια επισκόπηση με το τι πρέπει να γίνει πρώτα, για παράδειγμα τα ενεργά σας προϊόντα και domains. Ακυρώστε τα πρώτα ή μεταφέρετε τα domains σας, πληρώστε τυχόν ανεξόφλητα τιμολόγια και επικοινωνήστε μαζί μας για το υπόλοιπο λογαριασμού. Με το Πίσω (1) επιστρέφετε στο προηγούμενο βήμα.

Αν ο λογαριασμός σας μπορεί να διαγραφεί, θα δείτε πρώτα μια προειδοποίηση με το τι θα συμβεί:
- Στη συνέχεια δεν θα μπορείτε πλέον να συνδεθείτε. Οι άλλοι χρήστες χάνουν την πρόσβασή τους σε αυτόν τον λογαριασμό.
- Όλα τα δεδομένα σας διαγράφονται: ο λογαριασμός σας, οι επαφές, τα αιτήματα υποστήριξης, τα email, οι παραγγελίες και οι συνδέσεις.
- Τα τιμολόγιά σας τα φυλάσσουμε χωριστά, όπως απαιτεί ο νόμος. Τα πρώτα 7 έτη με το όνομα και τη διεύθυνσή σας, έπειτα χωρίς αυτά.
Για να επιβεβαιώσετε, εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας και πληκτρολογήστε τη λέξη που εμφανίζεται στην οθόνη. Στη συνέχεια κάντε κλικ στο Οριστική διαγραφή. Αν έχετε αμφιβολίες, κάντε κλικ στο Ακύρωση.
Προσοχή: η διαγραφή δεν μπορεί να αναιρεθεί. Κατεβάστε πρώτα τα δεδομένα σας αν θέλετε να διατηρήσετε κάτι.
Συμβουλή: αν δεν έχετε πλέον ενεργά προϊόντα, ο λογαριασμός σας διαγράφεται αυτόματα και μετά από 1 έτος.
