Ugrás a tartalomhoz

Sütibeállítások

Típusonként válassza ki, mely sütiket engedélyezi. Választását bármikor módosíthatja a Sütibeállítások linken, amely minden oldal alján megtalálható. Adatvédelmi nyilatkozat

Szükséges

Mindig bekapcsolva

A bejelentkezéshez, a kosár megőrzéséhez és a választásai megjegyzéséhez szükségesek. Ezek mindig be vannak kapcsolva.

Milyen sütik?
  • weboke_sessie, weboke_klant, weboke_remember: a munkamenet és a bejelentkezve maradás
  • weboke_basket: a kosár
  • wkBtwIncl: az árak megjelenítése ÁFÁ-val vagy anélkül
  • wok_cookies: a sütiválasztás, 12 hónap

Méri, melyik hirdetés vezet látogatáshoz vagy rendeléshez, hogy ne fizessünk hatástalan hirdetésekért.

Milyen sütik?
  • Google Ads a Google Tag Manageren keresztül (_gcl_au, _gcl_aw), legfeljebb 90 napig
  • OpenAI Ads, hirdetések a ChatGPT-ben
  • wok_aff: melyik partnerünk ajánlására érkezett (partnerprogram), 60 nap

4,6

Ország és nyelv

Minden országnak saját oldala van, az adott ország áraival és ÁFA-jával.

Megtekintés

Mentés: így működik az automatikus mentés

Az Euro-Office használata során nem szükséges saját kezűleg menteni. Minden, amit beír, automatikusan mentésre kerül. Ha másokkal együtt dolgozik egy dokumentumon, ők azonnal látják a módosításokat.

A Mentés gomb

Az eszköztár bal felső részén mindazonáltal található egy Mentés gomb (1). Ezt akkor érdemes használni, ha biztosra szeretne menni afelől, hogy az utolsó módosítás azonnal rögzítésre került, például közvetlenül az ablak bezárása előtt. Használhatja a Ctrl + S billentyűkombinációt is (Mac gépen Cmd + S).

Az eszköztár a mentés, visszavonás, ismétlés, másolás és beillesztés gombokkal
Mentés, visszavonás és a vágólap

Egy korábbi verzió visszaállítása

A Nextcloud automatikusan megőrzi a fájl korábbi verzióit. Véletlenül törölt valamit? Ebben az esetben visszaállítható egy korábbi verzió. Ennek menetéről bővebben itt olvashat: Verziótörténet: korábbi verzió visszaállítása.

Mikor frissül a fájl a Nextcloudban?

Az Euro-Office azonnal menti a módosításokat, azonban a fájl a Nextcloudban csak akkor frissül teljesen, amikor mindenki bezárta a dokumentumot. Le szeretné tölteni a fájlt, vagy meg szeretné nyitni a számítógépén? Ebben az esetben előbb zárja be a dokumentumot. Erről bővebben itt olvashat: Nem látja a módosításait, ha letölti a fájlt vagy megnyitja a számítógépén.

Másolat mentése

Szeretné érintetlenül hagyni az eredetit, és egy másolatban folytatni a munkát? Ebben az esetben válassza a Fájl, majd a Másolat mentése mint lehetőséget. Ezután megadhat egy új nevet, és szükség esetén egy másik formátumot is választhat.

Egy pillanat…

Domainek beállítása

Állítsa be domainenként a névszervereket, a tárhelyhez való kapcsolást és azt, hogy ki legyen a tulajdonos.

Domainek betöltése…