Rozdział 2 · 2.10
Wylogowanie i bezpieczne zamknięcie sesji
Zakończyli Państwo pracę w DirectAdmin? Prosimy się wylogować, zwłaszcza na komputerze, z którego korzystają również inne osoby.
Wylogowanie
- Prosimy kliknąć w prawym górnym rogu na Witaj, a następnie na swoją nazwę użytkownika (1).
- Prosimy wybrać Wyloguj.

Jeśli zamkną Państwo tylko kartę przeglądarki, sesja pozostanie jeszcze przez pewien czas aktywna. Sesja rozpoczęta przez moje.weboke.nl wygasa automatycznie po 60 minutach.
Przeglądanie i kończenie aktywnych sesji
Byli Państwo zalogowani na kilku urządzeniach lub mają Państwo wątpliwości co do bezpieczeństwa konta? W DirectAdmin można sprawdzić, które sesje są aktywne, i zakończyć je wszystkie jednocześnie.
- Prosimy kliknąć w prawym górnym rogu na Witaj, a następnie na swoją nazwę użytkownika i wybrać Profil.
- Prosimy kliknąć w zakładkę Sesje.
- U góry widoczna jest aktualna sesja, wraz z adresem IP oraz informacją, jak długo jeszcze pozostanie ważna. Poniżej wyświetlane są pozostałe sesje.
- Prosimy kliknąć ZAKOŃCZ POZOSTAŁE (1), aby zakończyć wszystkie pozostałe sesje, lub kliknąć ikonę kosza przy wybranej sesji.

Przy polu Typ uwierzytelniania widoczny jest sposób logowania. Inlog Sleutel oznacza: logowanie przez moje.weboke.nl lub asystenta AI. W przypadku bezpośredniego logowania hasłem wyświetlana jest inna wartość.
Wskazówka: Chcą Państwo później sprawdzić, kto i kiedy się logował, nawet jeśli dana sesja już się zakończyła? Prosimy sprawdzić opcję Historia logowania w tym samym menu (zob. Historia logowania: kto i kiedy się zalogował?).
