11 skyrius · 11.7
Privatumas: Jūsų duomenų atsisiuntimas arba ištrynimas
Turite teisę peržiūrėti savo duomenis ir galite juos ištrinti. Abu veiksmus atliekate patys, be užklausos. Eikite į Mano administravimas, skirtuką Duomenys, ir slinkite žemyn iki bloko Jūsų duomenys ir privatumas apačioje. Šį bloką mato tik paskyros savininkas.

Atsisiųsti visus mano duomenis
Spustelėkite Atsisiųsti visus mano duomenis (1). Gausite vieną zip failą su viskuo, ką apie Jus turime:
- failą su visais Jūsų duomenimis: paskyra, prisijungimais, kontaktiniais asmenimis, produktais, domenais, sąskaitomis, mokėjimais, likučiu, užsakymais, užklausomis, išsiųstais el. laiškais, prisijungimų istorija ir sutikimais, taip pat Jūsų DI pokalbiais, AI Builder svetainėmis ir MCP prieiga;
- aplanką su visomis Jūsų sąskaitomis PDF formatu.
Slaptažodžiai, saugumo raktai, perkėlimo kodai ir vidiniai užrašai sąmoningai neįtraukiami. Naują atsisiuntimą galite susikurti kas kelias minutes.
Daugiau apie savo duomenis skaitykite per nuorodą Skaitykite daugiau apie savo duomenis ir paskyros ištrynimą bloko viršuje.
Jūsų sutikimas DI asistentui
Tame pačiame bloke nurodyta, ar davėte DI asistentui leidimą peržiūrėti Jūsų paskyrą. Jei taip padarėte, čia galite tai atšaukti. Daugiau apie asistentą rasite DI asistentas: ką jis gali padaryti Jūsų labui?.
Ištrinti visus mano duomenis
Nebenorite būti klientu? Tuomet savo paskyrą ir visus duomenis galite ištrinti patys naudodami Ištrinti visus mano duomenis (2). Tai įmanoma tik tuo atveju, jei nebeturite aktyvių produktų, neapmokėtų sąskaitų ar likučio.
Jei dar turite kažką aktyvaus, paspaudus mygtuką pamatysite sąrašą to, kas turi būti sutvarkyta pirmiausia, pavyzdžiui, Jūsų aktyvūs produktai ir domenai. Pirmiausia juos atsisakykite arba perkelkite savo domenus, apmokėkite neapmokėtas sąskaitas ir susisiekite su mumis dėl likučio. Su Atgal (1) grįšite atgal.

Jei Jūsų paskyrą galima ištrinti, pirmiausia pamatysite įspėjimą apie tai, kas įvyks:
- Po to nebegalėsite prisijungti. Kiti naudotojai praras prieigą prie šios paskyros.
- Bus ištrinti visi Jūsų duomenys: paskyra, kontaktiniai asmenys, užklausos, el. laiškai, užsakymai ir prisijungimai.
- Jūsų sąskaitas saugome atskirai, nes to reikalauja įstatymai. Pirmuosius 7 metus su Jūsų vardu ir adresu, vėliau be jų.
Norėdami patvirtinti, įveskite savo slaptažodį ir įrašykite žodį, kuris matomas ekrane. Tada spustelėkite Ištrinti visam laikui. Jei abejojate, spustelėkite Atšaukti.
Dėmesio: ištrynimo nebus galima atšaukti. Jei norite ką nors išsaugoti, pirmiausia atsisiųskite savo duomenis.
Patarimas: jei nebeturite aktyvių produktų, Jūsų paskyrą automatiškai ištrinsime po 1 metų.
