Capitolul 3 · 3.6
Vizualizarea și deconectarea sesiunilor active
De fiecare dată când vă conectați de pe un computer, telefon sau tabletă, se creează o sesiune. La Date de autentificare puteți vedea sub Sesiuni active unde sunteți conectat în acest moment. Nu recunoașteți un dispozitiv? Atunci îl puteți deconecta de la distanță de aici.
Vizualizarea sesiunilor dumneavoastră
- Mergeți în meniul din partea stângă jos la Date de autentificare.
- Derulați până la cardul Sesiuni active.

Pentru fiecare sesiune puteți vedea browserul și sistemul, de exemplu Chrome pe Windows, adresa IP și de când este conectată sesiunea respectivă. Dispozitivul pe care lucrați acum are eticheta Această sesiune (1).
Deconectarea unei sesiuni
- Faceți clic lângă o sesiune pe Deconectare (2). Pe dispozitivul respectiv va trebui să vă conectați din nou ulterior.
- Doriți să închideți totul dintr-o dată? Atunci faceți clic pe Deconectare peste tot, cu excepția acestui dispozitiv (3). Dumneavoastră rămâneți conectat. Veți vedea câte sesiuni au fost deconectate.
Butonul Deconectare peste tot, cu excepția acestui dispozitiv este vizibil doar dacă sunteți conectat pe mai mult de un dispozitiv.
Atenție: vedeți o sesiune în care nu aveți încredere? Deconectați-o și apoi alegeți imediat o parolă nouă (Setarea, modificarea sau resetarea parolei). Deconectarea singură nu ajută dacă cineva vă cunoaște parola. Luați în considerare și o aplicație de autentificare (Utilizarea unei aplicații de autentificare).
Sfat: lucrează colegi în contul dumneavoastră? Aceștia au propriile date de autentificare și nu îi veți vedea aici. Accesul lor îl gestionați la Invitarea utilizatorilor și acordarea de drepturi.
