Als een domein bij ons aangemaakt wordt dan krijgt deze een vrij eenvoudige standaard instelling.

Het '*' staat voor alle subdomeinen en het '@' staat voor de domeinnaam.

Als je een apart record(in de kolom naam) wilt opnemen voor bijvoorbeeld www dan vul je www zonder de punt in. Automatisch komt dan de domeinnaam er achter te staan.

Je kunt ook de domeinnaam opnemen maar maakt er dan www.gewoonverhuizen.nl. met de punt na nl om te voorkomen dat er www.gewoonverhuizen.nl.gewoonverhuizen.nl komt te staan. Zoals bij het MX record ingevuld is bijvoorbeeld.

Standaard instellingen DNS