De snelste SSD webhosting voor een lage prijs
Probeer onze razendsnelle en betaalbare webhosting uit met kortingen tot 74% op het eerste jaar!

Om iedereen de kans te geven om onze webhosting producten voor een laag bedrag uit te proberen hebben we kortingen tot 74% op het eerste jaar geïntroduceerd, zo host je je website al bij ons vanaf €0,75 per maand!

Overstappen is zo geregeld, met onze gratis verhuisservice nemen wij de verhuizing van je complete website helemaal uit handen, wij verhuizen de website zonder down-time.

Meer informatie over Webhosting

Met de komst van onze nieuwe website zijn we ook overgestapt op een nieuw uiterlijk voor ons DirectAdmin controlepaneel.
Als je liever gebruik wilt blijven maken van ons oude (vertrouwde) DirectAdmin thema dan kun je dit zelf instellen door onderstaande stappen te volgen.

  • Log in op DirectAdmin en klik op Siteoverzicht/statistieken/logs
    - Klik op Account configuratie bewerken
  • Kies in het dropdown menu voor het thema Enhanced

 

  • -
Was dit antwoord nuttig? 2 gebruikers vonden dit artikel nuttig (3 Stemmen)