Kies een certificaat dat bij jou past

Het is tegenwoordig vanzelfsprekend dat je je domein beveiligd met een SSL certificaat, maar welke? Je kunt ervoor kiezen om het gratis Let's Encrypt certificaat in te stellen maar het is ook mogelijk om voor ene professioneel Comodo Positive SSL certificaat te kiezen.

Comodo Positive SSL

Het Positive SSL certificaat staat bekend om zijn betrouwbaarheid en veiligheid, dit certificaat maakt gebruik van 256-bit encryptie, in plaats van de industrie-standaard van 128-bit.

16,25/Jaar

Wildcard Comodo Positive SSL

Het Positive SSL certificaat staat bekend om zijn betrouwbaarheid en veiligheid, dit certificaat maakt gebruik van 256-bit encryptie, in plaats van de industrie-standaard van 128-bit.

Dit Wildcard certificaat zal ook op alle subdomeinen van je domein werken.


92,50/Jaar

Gratis Let's Encrypt certificaat

Hoewel een betaald certificaat voor professionele websites een goede optie kunnen zijn, is het gratis Let's Encrypt certificaat voor de meeste website meer dan voldoende.
Dit certificaat kun je binnen ieder pakket eenvoudig activeren.

€0,00

Waarom een SSL certificaat?

  • Een certificaat zorgt voor een hogere positie in de Google zoekresultaten
  • Al het verkeer tussen jouw website en de bezoeker wordt beveiligd door middel van encryptie zodat er veilig gevoelige gegevens zoals wachtwoorden kunnen worden gedeeld
  • In plaats van een afschrikwekkende melding over gebrekkige veiligheid van je website zul je het vertrouwde slotje krijgen naast je domeinnaam, dit straalt vertrouwen uit
  • In april 2015 werden 40% van alle webpagina's in Chrome geladen over een HTTPS verbinding, in mei 2021 is dit 89% van alle webpagina's op het internet. Jouw website kan dus niet achterblijven.

Wij bieden zowel het betaalde Comodo Positive SSL certificaat aan als het gratis Let's Encrypt certificaat. Het Let's Encrypt certificaat is door al onze klanten gratis te installeren vanuit het controlepaneel.

Voor bedrijven en webshops kan het toch interessant zijn om voor het betaalde Positive SSL certificaat te kiezen. De encryptie van dit certificaat is iets geavanceerder, en ook straal je aan je bezoekers uit dat je de beveiliging van je website erg belangrijk vindt.

Verbeter je SEO ranking

Een van de meest eenvoudige manieren om je SEO ranking een boost te geven is het installeren van een SSL certificaat.

Google heeft meerdere keren openlijk toegegeven dat ze onbeveiligde websites die over een HTTP verbinding worden geladen zoveel mogelijk proberen te vermijden.
Als jouw website een SSL certificaat heeft en over een HTTPS verbinding wordt geladen kom je hoger in de zoekresultaten terecht.

Een onbeveiligde website schrikt bezoekers af

Websites en pagina's die niet beveiligd zijn krijgen tegenwoordig een afschrikwekkende melding wanneer ze bezocht worden via Google Chrome en Mozilla Firefox. Steeds meer browsers nemen deze maatregel.

Open WhatsApp