De snelste SSD webhosting voor een lage prijs
Probeer onze razendsnelle en betaalbare webhosting uit met kortingen tot 74% op het eerste jaar!

Om iedereen de kans te geven om onze webhosting producten voor een laag bedrag uit te proberen hebben we kortingen tot 74% op het eerste jaar geïntroduceerd, zo host je je website al bij ons vanaf €0,75 per maand!

Overstappen is zo geregeld, met onze gratis verhuisservice nemen wij de verhuizing van je complete website helemaal uit handen, wij verhuizen de website zonder down-time.

Meer informatie over Webhosting

Als je liever gebruik wilt blijven maken van onze oude (vertrouwde) DirectAdmin skin dan kun je dit zelf instellen door onderstaande stappen te volgen.

- Log in op DirectAdmin en klik op Siteoverzicht/statistieken/logs

- Klik op Account configuratie bewerken

- Kies in het dropdown menu voor het thema Enhanced

Was dit antwoord nuttig? 3 gebruikers vonden dit artikel nuttig (7 Stemmen)