Wordpress Hosting

Onze hosting pakketten onderscheiden zich voornamelijk van elkaar door de hoeveelheid rekenkracht dat ze tot hun beschikking hebben, zaken zoals de hoeveelheid opslagruimte en hoeveelheid domeinen je in je pakket wilt kun je helemaal zelf samenstellen. Zo betaal je alleen voor wat je nodig hebt.
Is je website of webshop je core-business? Kies dan voor extra snelheid en stabiliteit en kies voor een van de Power Wordpress pakketten!

Eigenschappen van de webhosting Pakketten

Functionaliteiten Wordpress 1 Wordpress 2 Wordpress 3 Power 1 Power 2 Power 3
Automatische Wordpress installatie
Alle PHP versies
Keuze in aantal cores
Keuze in RAM geheugen
Keuze in I/O speed
Cloudlinux incl. PHP X-RAY
SSH toegang
Geoptimaliseerd voor wordpress en joomla
Geoptimaliseerd voor (zware) webshops
Litespeed WPcache plugin voor Wordpress
Razendsnelle Litespeed servers
DirectAdmin controlepaneel
Onbeperkte mailboxen
Onbeperkte databases
Gratis dagelijkse offsite backups
Prioriteit ticketafhandeling
Node.js
Uitgebreide Webmail (RoundCube)
Afhandeling email met rules
1-click-install scripts met Installatron
Perl en Python scripting
Volledig DNS beheer
Uitgebreide statistieken
Autoresponders en vakantieberichten
Anti Spam en Anti Virus
SpamAssasin

Gratis Verhuisservice

Wil je naar ons verhuizen maar heb je zelf niet genoeg kennis om een verhuizing uit te voeren? Vanaf Webhost Two regelen wij de verhuizing van je website helemaal voor je!

Automatische Wordpress Installatie

Zodra je één van onze Wordpress hosting pakketten bestelt zal Wordpress direct automatisch geïnstalleerd worden, hier hoef je zelf niets voor te doen.

SSD Opslag

Wij maken geen gebruik meer van ouderwetse HDD schijven, al onze webhosting servers maken enkel gebruik van SSD opslag om te zorgen voor de beste perfomance en de allersnelste webhosting.

Onbeperkte Databases & Mailboxen

Wij vinden limieten op het aantal databases en mailboxen binnen een webhosting pakket niet nodig. Je bent zelf de baas van je webhosting ruimte, je bepaalt dus zelf hoeveel databases en mailboxen je aanmaakt.

Litespeed Webserver

Onze servers maken geen gebruik van het verouderde Apache, maar van Litespeed Webserver. Dit zorgt ervoor dat onze webhosting servers en jouw website razendsnel en uiterst stabiel werken.

Gratis Dagelijkse Off-Site Backups

Onze servers maken dagelijks backups welke door onze klanten gratis terug te lezen zijn, tot 30 dagen in het verleden. Deze backups worden opgeslagen in een ander datacenter dan waar onze webhostingservers staan. Bij calamiteiten in het datacenter van onze webhostingservers zijn onze backups dus altijd nog veilig..

domeinregistratie tablet

Waarom Wordpress hosting bij WebOké?

Wij hebben al ruim 19 jaar ervaring met domeinregistratie en goedkope webhosting, kies net als tienduizenden voorgangers voor ons als betrouwbare partner in het realiseren van jouw online aanwezigheid.

 • Wij zijn al 19 jaar lang een onafhankelijke webhoster en zullen dat blijven. Je hoeft bij ons niet bang te zijn voor plotselinge overnames of buiten-proportionele prijsverhogingen.
 • Al onze webhosting servers zijn uiterst modern. Het bieden van stabiliteit en de best mogelijke prestaties voor onze klanten staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zorgen ervoor dat onze hardware en software altijd up-to-date is zodat jouw website zorgeloos online blijft en je bezoekers de best mogelijke ervaring hebben.
 • Ons supportteam staat altijd voor iedere vraag en uitdaging klaar. Je kunt ons bereiken via Whatsapp, Email en ons ticketsysteem. Heb je een vraag of wil je onze supportexperts leren kennen? Stuur ons een Appje op +31 97010255083!
 • We helpen je graag met de eerste stappen die er gezet moeten worden om aan de slag te gaan met je website binnen onze webhosting omgeving. Heb je nog geen domein? Dan kun je hier je gewenste domeinnaam checken en hem direct registreren. Voeg tijdens het bestellen het gewenste hostingpakket toe en je kunt direct aan de slag!
 • Wij verhuizen je complete website zonder down-time naar onze webhosting servers. Onze gratis website verhuisservice maakt het mogelijk om zorgeloos naar WebOké te verhuizen, wij regelen alles voor je!

Wordpress hosting providers vergelijken

Wij zijn er van overtuigd dat wij écht Wordpress Hosting voor de allerbeste prijs-kwaliteit verhouding aanbieden, dit is niet slechts een marketing-praatje. Om dit te laten zien vergelijken we onze producten 1-op-1 met die van andere Wordpress Hosting providers.
Alle informatie in onderstaande tabel is door middel van directe commuGeoptimaliseerd voor webshop scripts zoals Magento, Woocommerce & Prestashopnicatie met de provider verkregen of is publiekelijk inzichtelijk.

WebOké Hostnet Strato Yourhosting TransIP Antagonist
Instap Webhosting pakket: Wordpress One Start Starter Basic Core Slim+WP
Prijs per maand bij jaarlijkse facturatie: €1,95 €7 €2,50, €5 setupkosten €9,99 €8 €9
Verhuisservice: Vanaf Webhost Two (€3,49 p/m) €95,00 Nee Vanaf €75,00 per uur €1,95 Nee
Automatische Wordpress Installatie: Ja Ja Nee Nee Ja Ja
Mailboxen: Onbeperkt 5 1500 5 5 Onbeperkt
Databases: Onbeperkt 1 1 5 Max 512MB Onbeperkt
CPU Cores: 1 Core Info wordt niet gedeeld Info wordt niet gedeeld Info wordt niet gedeeld Info wordt niet gedeeld 1
RAM geheugen: 1GB Info wordt niet gedeeld Info wordt niet gedeeld Info wordt niet gedeeld Info wordt niet gedeeld 1GB
Gratis backups: Tot 31 dagen terug Geen backups Tot 10 dagen terug €50 per recovery, 7 dagen bewaard Tot 10 dagen terug Tot 14 dagen terug
Opslagruimte: 5GB 5GB 5GB 5GB 10GB 50GB
Moederbedrijf: Onafhankelijk Group.One United Internet Total Webhosting Solutions Team.blue Group.One

We vergelijken onze producten graag op een eerlijke manier. Klopt er iets niet in onze vergelijking? Laat ons dit dan direct weten zodat we dit aan kunnen passen en alle informatie up-to-date kunnen houden.

Wordpress Hosting inclusief uitbreide email mogelijkheden.

Met al onze Wordpress Hosting pakketten is het mogelijk en eenvoudig om je eigen emailadressen aan te maken en te gebruiken. Zo kun je emailadressen maken die eindigen op @jouwdomeinnaam.xx.

 • Wij hanteren geen limieten op de maximale hoeveelheid aan te maken emailadressen. Je kunt er zo veel aanmaken en gebruiken als dat je zelf wilt!
 • Installeer de emailadressen eenvoudig op meerdere apparaten zodat je altijd bereikbaar bent. Je kunt de IMAP emailadressen in vrijwel ieder email-programma instellen en gebruiken.
 • Onze mailservers zijn snel, veilig en stabiel. De servers filteren actief op spam zodat jij hier zo min mogelijk last van hebt, daarnaast maak je gratis gebruik van SpamAssassin om je spamfilters te personaliseren.

Je Wordpress Hosting account beheren is nog nooit zo makkelijk geweest.


Ons dashboard, het WebOké controlepaneel en het DirectAdmin controlepaneel maken Wordpress hosting eenvoudig.

ssd wordpress webhosting

Wat is Wordpress Hosting?

Wordpress is het meest populaire CMS, en dat heeft een reden. Wordpress maakt het enorm eenvoudig om allerlei type websites te maken, zonder dat je daar al te veel ervaring voor nodig hebt.

Wordpress is geschikt voor het maken van een blog, een webshop of zelfs een website waar games op gespeeld kunnen worden, de mogelijkheden zijn eindeloos.
Dit is dan ook de reden dat er tegenwoordig ruim 455 miljoen Wordpress websites zijn, dat is ruim 41.2% van het totale aantal websites.

Met Wordpress Hosting van WebOké weet je zeker dat je alles uit de mogelijkheden die Wordpress biedt kunt halen. Onze servers zorgen er voor dat jouw Wordpress site razendsnel laadt, stabiel is en altijd bereikbaar blijft. Over het installeren van Wordpress hoef je je geen zorgen te maken, dit wordt automatisch tijdens het bestellen geregeld zodat je direct aan de slag kunt.

Wij verhuizen gratis je Wordpress site naar onze hosting servers

Het verhuizen van je Wordpress site naar een nieuwe webhoster is altijd een grote stap en niet altijd zonder risico. Wanneer je je website naar de Wordpress hosting servers van WebOké laat verhuizen hoef je je over deze risico's geen enkele zorgen te maken.

Ons ervaren team regelt de verhuizing helemaal gratis voor je zonder dat je zelf enige actie hoeft te ondernemen. Dit legt de lat om te verhuizen naar onze razendsnelle Wordpress hosting servers natuurlijk erg laag!

 • We verhuizen de website zonder down-time, jouw website blijft tijdens de verhuizing altijd bereikbaar.
 • Voor, tijdens en na de verhuizing testen wij de website uitvoerig om er zeker van te zijn dat alles functioneert zoals dat hoort.
 • We plannen samen een moment in dat de verhuizing uitgevoerd gaat worden zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
...
Open WhatsApp