Reseller hosting bij WebOké.nl

Voor Resellers bieden we vele verschillende opties. We maken gebruik van het allerbeste reseller-platform: DirectAdmin. DirectAdmin geeft je de mogelijk om het controlepaneel helemaal te personaliseren met een eigen kleurenthema en eigen logo, dat maakt ons Reseller hostingpakket volledig whitelabel

Net als onze hosting pakketten zijn onze Reseller pakketten helemaal naar wens samen te stellen. Kies zelf hoeveel opslag, users en domeinen je nodig hebt zodat je alleen betaald voor wat je nodig hebt. Het pakket is op elk gewenste moment te up- of downgraden.

Power Reseller Hosting

Onze normale hosting pakketten onderscheiden zich van elkaar door de rekenkracht dat elk pakket tot zijn beschikking heeft. Ditzelfde geldt voor onze twee Resellerpakketten. Ze hebben beide dezelfde functies, echter hebben alle user accounts die vanuit het standaard Resellerpakket worden aangemaakt dezelfde rekenkracht als het Webhost One pakket. De user accounts die vanuit het Power Resellerpakket worden aangemaakt, hebben even veel rekenkracht als het Webhost Three pakket.
Voor de meeste websites is de rekenkracht van het Webhost One pakket ruim voldoende. Als je klanten hebt met grote webshops of wanneer je meerdere websites in één user account laat draaien komt het Power Resellerpakket beter uit. Als er meerdere websites in één user account draaien dan moeten alle websites de rekenkracht van het user account met elkaar delen, afhankelijk van het soort website kan dat wel eens instabiliteit veroorzaken. Meer rekenkracht zorgt niet alleen voor een snellere website, maar dus ook voor meer stabiliteit en betere bereikbaarheid.

DirectAdmin Power Reseller

 • Whitelabel DirectAdmin controlepaneel
 • LiteSpeed Webserver
 • Kies zelf de hoeveelheid Opslagruimte dat je nodig hebt, vanaf 7,5GB
 • Onbeperkte hoeveelheid dataverkeer
 • Van 5 tot 25 users of domeinen
 • Gratis dagelijkse off-site backups

 • Per useraccount binnen het Reseller pakket:

 • 3 CPU cores
 • 3GB RAM geheugen
 • 5MB/s I/O speed
 • 3072 I/O processen per seconde
 • 300 max processen
 • 40 entry processen

 • Vanaf
  10,20Per maand

  domeinregistratie tablet

  Waarom Reseller Hosting bij WebOké?

  Wij zijn er van overtuigd dat we de meest stabiele Reseller Hosting opties aanbieden met daarbij de meest behulpzame support. Waarom zijn we hier zo van overtuigd?

   WebOké is in 2004 begonnen met het aanbieden van hosting, domeinregistratie en reseller hosting voor de allerbeste prijs/kwaliteit verhouding, dankzij onze 17 jaar ervaring weten wij precies wat er nodig is om de allerbeste producten met daarbij de allebeste service te leveren.

   We maken gebruik van DirectAdmin. DirectAdmin is niet alleen het beste controlepaneel om je hosting account op user niveau te beheren, maar biedt ook de meest uitgebreide opties voor resellers. Doordat wij al vele jaren met DirectAdmin werken kun je voor elke vraag bij ons terecht, we zijn experts

   We zijn niet de goedkoopste, maar bieden wel de allerbeste prijs-kwaliteit verhouding. We hanteren al vele jaren dezelfde prijzen en verhogen deze niet zomaar. Dat maakt ons een betrouwbare partner.

   Al onze servers zijn gloednieuw, draaien op LiteSpeed Webserver en maken uitsluitend gebruik van SSD opslag. Onze servers zijn dus razendsnel, betrouwbaar en stabiel.


  Wat is Reseller Hosting?

  Met een van onze Reseller Hosting pakketten kun jij zelf Hosting op onze razendsnelle servers aanbieden aan je eigen klanten. Je verzorgt zelf de klantenservice aan je klanten en bepaald zelf welke bedragen je doorrekent aan je klanten.
  In principe loggen je eigen klanten nooit in op onze eigen website. Je kunt voor je eigen klanten DirectAdmin accounts aanmaken binnen je Reseller pakket zodat je klanten zelf direct in kunnen loggen in het DirectAdmin controlepaneel om hun hosting te beheren. Het DirectAdmin controlepaneel kun je zelf helemaal personaliseren met je eigen logo, kleurenthema en indelingen.


  Voor wie is Reseller Hosting geschikt?

  Reseller Hosting is bij uitstek geschikt voor online marketingbureau's, webdesigners, website onderhouders en aanbieders van Managed Hosting. Twijfel je of Reseller Hosting voor jou geschikt is? Neem dan contact met ons op zodat wij je kunnen adviseren.

  Veelgestelde vragen

  Wat is Litespeed Webserver?

  Litespeed Webserver is een alternatief voor Apache Webserver, Apache Webserver wordt vanwege kostenoverwegingen door de meeste hosters gebruikt. Wij vinden snelheid en stabiliteit van onze servers erg belangrijk, daarom gebruiken wij Litespeed Webserver. We kunnen natuurlijk met woorden omschrijven hoeveel sneller en beter Litespeed is, maar onderstaande foto's zeggen genoeg.

  Litespeed benchmark Litespeed snelheidstest Litespeed vergelijking met apache

  Wat wordt er bedoeld met “Geoptimaliseerd voor... ?”

  We hebben onze servers zo ingericht dat alle populaire scripts (Wordpress, Woocommerce, Magento etc.) zo snel, stabiel en efficiënt mogelijk kunnen werken, Litespeed Webserver en de Litespeed Cache plugin hebben hier een groot aandeel in.

  Waarom noemt WebOké.nl zichzelf betrouwbaar en onafhankelijk?

  In de hosting-wereld zijn er steeds minder hosting bedrijven te vinden die geen onderdeel zijn van een grote organisatie of investeringsbureau. Wij zien dat deze bedrijven allemaal hetzelfde werken. Ze kopen een hostingbedrijf, verhogen de prijzen met absurde percentages, bezuinigen op de supportafdeling en negeren kritiek van klanten. Wij houden niet van deze manier van zaken doen. Wij zijn al 18 jaar lang een onafhankelijk hostingbedrijf en zullen dat ook blijven. We zijn enorm gemotiveerd om de best mogelijke service aan onze bestaande klanten te blijven bieden, en veel nieuwe klanten die op zoek zijn naar een webhoster die ze kunnen vertrouwen te verwelkomen.

  Wat is het verschil het normale Reseller Hosting pakket en het Power Reseller pakket?

  In het normale resellerpakket heeft elk useraccount dat wordt aangemaakt dezelfde beschikbare rekenkracht als het Webhost One pakket, dit is voor de meeste websites ruim voldoende. Toch kan er in sommige gevallen behoefte zijn aan meer rekenkracht, bijvoorbeeld als er zware scripts op de website draaien, er meerdere verschillende websites in één useraccount actief zijn of als de website een grote webshop is. Voor die situaties hebben we het Power Reseller pakket gemaakt. Elk useraccount binnen dit pakket beschikt over dezelfde eigenschappen als het Webhost Three pakket.

  Voor welke klanten is Reseller hosting van WebOké.nl geschikt?

  Onze Reseller Hosting pakketten zijn voor veel verschillende groepen interessant. Lever je Hosting aan je klanten, bouw of onderhoud je websites of heb je zelf gewoon veel websites die je op één plek onder wilt brengen? In alle gevallen is Reseller Hosting bij WebOké een goede keuze.

  Open WhatsApp