Waarom de WebOké verhuisservice?

We begrijpen dat het verlaten van de vertrouwde omgeving van je huidige hoster en het verhuizen naar de servers van een andere hoster een grote stap is, ook als je misschien niet meer tevreden bent bij je huidige hoster.

Om deze zorgen uit handen te nemen bieden we onze verhuisservice helemaal gratis aan. Zo kun je zorgeloos je website naar de snelle en betrouwbare servers van WebOké verhuizen.

betrouwbare en onafhankelijke webhosting


de snelste en stabielste ssd webhosting

Hoe gaat de verhuizing in zijn werk?

  • Eerst spreken we met de klant af wanneer de verhuizing plaatst gaat vinden en welke eventuele bijzonderheden de website met zich mee brengt.
  • We maken je nieuwe hostingpakket aan op onze server en zorgen ervoor dat deze helemaal klaar is om de website te gaan draaien.
  • We verhuizen de website naar onze servers, testen deze vervolgens uitvoerig en verhuizen daarna de domeinnaam. Doordat we de website eerst testen op onze servers zonder het domein te verhuizen kunnen we garanderen dat de verhuizing zonder down-time zal plaatsvinden.
  • Na de verhuizing zullen we alle relevante informatie over de website en het hostingpakket delen, zodat je zelf direct aan de slag kunt.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Neem contact op

Open WhatsApp