Vind een domeinnaam die bij jou past!

Waarom domeinregistratie bij WebOké?

Wij hebben al ruim 17 jaar ervaring met domeinregistratie en webhosting, kies net als tienduizenden voorgangers voor ons als betrouwbare partner in het realiseren van jouw online aanwezigheid.

  • Als je een domein via WebOké registreert dan ben en blijf je zelf echt de eigenaar van het domein. Je kunt je domein op elk gewenst moment verhuizen, jij bent de baas.
  • Het is voor elk domein mogelijk om de DNS volledig te beheren en domein- en emaildoorsturingen aan te maken zonder een hostingpakket aan te schaffen, hier worden geen extra kosten voor in rekening gebracht.
  • Onze prijzen zijn duidelijk en eerlijk. Wij doen niet aan promotieacties waarbij een domein goedkoper lijkt dan dat hij werkelijk is. Bij ons betaal je volgend jaar gewoon weer hetzelfde bedrag als dat je dit jaar betaald.
  • Wij bieden 1939 domeinextensies aan, zo zul jij altijd een domeinnaam kunnen vinden dat bij jou past.
  • Het verhuizen van je domeinnaam naar WebOké regel je al binnen een minuut.
domeinregistratie tablet

Eerlijke en duidelijke prijzen

Gratis Site- en Emaildoorsturingen

1939 Domeinextensiesanonieme domeinregistratie

Anonieme domeinregistratie

Verberg je persoonlijke gegevens en voorkom spam door je domeinnaam anoniem te registreren.

Kies voor anonieme domeinregistratie zodat je persoonlijke gegevens niet via het WHOis protocol kan worden opgevraagd. De hoeveelheid openbare WHOis gegevens dat is op te vragen verschilt erg per extensie, zo zijn de gegevens bij .COM al redelijk afgeschermd maar is het bij .BE zelf mogelijk om achter het adres en telefoonnummer van de eigenaar te komen. Als je kiest voor anonieme domeinregistratie dan worden onze openbare gegevens gebruikt zodat jouw gegevens privé blijven.

Anonieme domeinregistratie is mogelijk voor .nl, .be, .com, .net, .org, .info, .nu, .me, .world en .de. Dit kost €5,00 per jaar.

Registreer je eigen domeinnaam en ga direct online!

wereldkaart
Open WhatsApp