nl domeinnaam
com domeinnaam
be domeinnaam
eu domeinnaam
net domeinnaam

Zoek jouw ideale domeinnaam!Waarom domeinregistratie bij WebOké?

Wij hebben al ruim 17 jaar ervaring met domeinregistratie en webhosting, kies net als tienduizenden voorgangers voor ons als betrouwbare partner in het realiseren van jouw online aanwezigheid.

  • Als je een domein via WebOké registreert dan ben en blijf je zelf echt de eigenaar van het domein. Je kunt je domein op elk gewenst moment verhuizen, jij bent de baas.
  • Het is voor elk domein mogelijk om de DNS volledig te beheren en domein- en emaildoorsturingen aan te maken zonder een hostingpakket aan te schaffen, hier worden geen extra kosten voor in rekening gebracht.
  • Onze prijzen zijn duidelijk en eerlijk. Wij doen niet aan promotieacties waarbij een domein goedkoper lijkt dan dat hij werkelijk is. Bij ons betaal je volgend jaar gewoon weer hetzelfde bedrag als dat je dit jaar betaald.
  • Wij bieden 1939 domeinextensies aan, zo zul jij altijd een domeinnaam kunnen vinden dat bij jou past.
  • Het verhuizen van je domeinnaam naar WebOké regel je al binnen een minuut.
domeinregistratie tablet

anonieme domeinregistratie

Anonieme domeinregistratie

Verberg je persoonlijke gegevens en voorkom spam door je domeinnaam anoniem te registreren.

Kies voor anonieme domeinregistratie zodat je persoonlijke gegevens niet via het WHOis protocol kan worden opgevraagd. De hoeveelheid openbare WHOis gegevens dat is op te vragen verschilt erg per extensie, zo zijn de gegevens bij .COM al redelijk afgeschermd maar is het bij .BE zelfs mogelijk om achter het adres en telefoonnummer van de eigenaar te komen. Als je kiest voor anonieme domeinregistratie dan worden onze openbare gegevens gebruikt zodat jouw gegevens privé blijven.

Anonieme domeinregistratie is mogelijk voor .nl, .be, .com, .net, .org, .info, .nu, .me, .world en .de. Dit kost €5,00 per jaar.

Hoe zoek ik een nieuwe domeinnaam?

Het verzinnen van een nieuwe domeinnaam is altijd lastig, ook omdat het aanbod aan goede en korte domeinnamen steeds kleiner wordt. Toch zijn er nog genoeg goede domeinnamen voor jou of jouw bedrijf te vinden, wij geven je een aantal tips voor het zoeken naar jouw ideale domeinnaam!

  • Een domeinnaam blijft voor altijd gekoppeld aan de identiteit van jouw bedrijf, bedenk dus eerst goed wat voor bedrijf je bent, wat je uit wilt stralen en wie je aan wilt spreken. Refereer in je domeinnaam naar de diensten die je levert of de sector waar je bedrijf zich in bevindt. Richt je je op een locatie-specifieke markt? Probeer dan de naam van de locatie in je domeinnaam te verwerken.
  • Het is het beste om je domeinnaam zo kort mogelijk te houden, al kan dit natuurlijk lastig zijn. Gebruik korte, logische woorden die makkelijk te onthouden zijn en gebruik alleen cijfers of streepjes wanneer het echt nodig is.
  • Houd rekening met de doelgroep van je website bij het zoeken naar je domeinnaam. Richt je je alleen op de Nederlandse markt, of ook de Nederlands-talige Belgische markt? Registreer dan op zijn minst een .NL en .BE versie van de domeinnaam. Wil je nog verder de grens over gaan? Denk dan ook eens aan een .EU, .COM, .NET of .ORG domeinnaam.
  • Probeer niet teveel op andere bedrijven en domeinen te lijken. Gebruik je eigen creativiteit en probeer te denken vanuit de gedachten van jouw toekomstige websitebezoekers en klanten.

Kom je er echt niet uit? Stuur ons dan een berichtje, wij helpen je verder!

domeinregistratie tablet

Registreer je eigen domeinnaam en ga direct online!

wereldkaart
Open WhatsApp