Email verhuizen naar Weboke.nl

Mail verplaatsen tussen twee hostingpartijen of servers kan lastig zijn, daarom hebben we onze Email Verhuistool gemaakt om dit zo eenvoudig makkelijk te maken.
Met deze tool kun je eenvoudig mails en aangemaakte mailfolders van de ene hostingpartij/server naar de andere kopieren, ook kun je eenvoudig mail van het ene naar het andere emailadres kopieren.

Als je de mail van een andere hostingpartij waar de domeinnaam nog draait alvast naar onze server wilt verhuizen dan kun je het emailadres alvast bij ons in het controlepaneel aanmaken, klik hier om te zien hoe je dat doet.
Als je domeinnaam al verhuist is naar WebOké dan heb je van de oude hosting provider de servernaam of het ipnummer waar de mail staat nodig. Als je domein nog niet is verhuist dan kun je bij mailserver je domeinnaam of mail.jedomeinnaam.xx invoeren. Dit is hetzelfde als wat je invult in je mailapplicatie (zoals Outlook) bij inkomende mailserver.

Let op! Als je via ipv6 onze site bezoekt dan moet de 'naar' inkomende mailserver de servernaam zijn (bijv. linuxXX.webawere.nl)


Geef hieronder de informatie van de mailbox op