Webhosting

Onze hosting pakketten onderscheiden zich voornamelijk van elkaar door de hoeveelheid rekenkracht dat ze tot hun beschikking hebben, zaken zoals de hoeveelheid opslagruimte en hoeveelheid domeinen je in je pakket wilt kun je helemaal zelf samenstellen.
Zo betaal je alleen voor wat je nodig hebt.
Is je website of webshop je core-business? Kies dan voor extra snelheid en stabiliteit en kies voor een van de Power Webhost pakketten!

Functionaliteiten Host 1 Host 2 Host 3 Power 1 Power 2 Power 3 Linux resel
Alle PHP versies
Keuze in aantal cores
Keuze in RAM geheugen
Keuze in I/O speed
Cloudlinux incl. PHP X-RAY
SSH toegang
Geoptimaliseerd voor wordpress en joomla
Geoptimaliseerd voor (zware) webshops
Litespeed WPcache plugin voor Wordpress
Razendsnelle Litespeed servers
Directadmin controlepaneel
Onbeperkte mailboxen
Onbeperkte databases
Gratis dagelijkse offsite backups
Prioriteit ticketafhandeling
Node.js
Uitgebreide Webmail (RoundCube)
Afhandeling email met rules
1-click-install scripts met Installatron
Perl en Python scripting
Volledig DNS beheer
Uitgebreide statistieken
Autoresponders en vakantieberichten
Anti Spam en Anti Virus
SpamAssasin

Gratis Verhuisservice

Wil je naar ons verhuizen maar heb je zelf niet genoeg kennis om een verhuizing uit te voeren? Vanaf Webhost Two regelen wij de verhuizing van je website helemaal voor je!

1-Click-Install Wordpress en meer dan 100 andere applicaties

Met behulp van Installatron installeer je alle populaire scripts zoals Wordpress, Joomla en Magento (en nog veel meer) eenvoudig binnen een minuut. Installatron is gratis inbegrepen bij elk webhosting pakket

SSD Opslag

Wij maken geen gebruik meer van ouderwetse HDD schijven, al onze webhosting servers maken enkel gebruik van SSD opslag om te zorgen voor de beste perfomance en de allersnelste webhosting.

Onbeperkte Databases & Mailboxen

Wij vinden limieten op het aantal databases en mailboxen binnen een webhosting pakket niet nodig. Je bent zelf de baas van je webhosting ruimte, je bepaalt dus zelf hoeveel databases en mailboxen je aanmaakt.

Litespeed Webserver

Onze servers maken geen gebruik van het verouderde Apache, maar van Litespeed Webserver. Dit zorgt ervoor dat onze webhosting servers en jouw website razendsnel en uiterst stabiel werken.

Gratis Dagelijkse Off-Site Backups

Onze servers maken dagelijks backups welke door onze klanten gratis terug te lezen zijn, tot 30 dagen in het verleden. Deze backups worden opgeslagen in een ander datacenter dan waar onze webhostingservers staan. Bij calamiteiten in het datacenter van onze webhostingservers zijn onze backups dus altijd nog veilig.

Webhosting geoptimaliseerd voor Wordpress

Onze LiteSpeed Webservers zijn uitermate geschikt voor het razendsnel en stabiel hosten van Wordpress sites van alle formaten.

 • Vanuit onze Applicatie Manager vind je al je Wordpress sites terug in één overzicht, vanuit de Applicatie Manager log je op al je Wordpress sites met één klik in.
 • Wij houden je website veilig. Onze slimme software scant je website dagelijks op kwetsbaarheden en dicht de lekken direct wanneer dat nodig is. Deze software is gespcialiseerd in het veilig houden van Wordpress sites en herkent welke plugins en thema's verouderd zijn en een veiligheidsrisico vormen.
 • Met de gratis LiteSpeed Cache plugin kun je de best mogelijke performance uit je website halen. Deze plugin werkt perfect samen met onze LiteSpeed server en presteert beter dan betaalde plugins zoals Jetpack, de LiteSpeed Cache plugin is voor al onze klanten gratis te gebruiken.

Wil je alleen gebruik maken van de professionele email functies en ben je niet van plan om een website te hosten? Kijk dan eens naar onze Email Only producten!

Webhosting voor de állerbeste prijs-kwaliteitverhouding.

Wij bieden webhosting voor de állerbeste prijs-kwaliteitverhouding aan, dit is niet slechts een marketing-praatje. Om dit te laten zien vergelijken we onze producten 1-op-1 met die van vergelijkbare webhosting providers.
Alle informatie in onderstaande tabel is door middel van directe communicatie met de webhosting provider verkregen of is publiekelijk inzichtelijk.

WebOké Hostnet Versio Yourhosting Cloud86 Antagonist
Instap Webhosting pakket: Webhost One Start Basic Basic Start Slim
Prijs per maand bij jaarlijkse facturatie: €1,95 €7 €10 €10 €3,45 €8,99
Verhuisservice: Vanaf Webhost Two (€3,49 p/m) €95,00 Vanaf duurder pakket (€10,99 p/m) Vanaf €75,00 per uur Vanaf duurder pakket (€5,95 p/m) €99
Mailboxen: Onbeperkt 5 1 5 10 Onbeperkt
Databases Onbeperkt 1 Wordt niet genoemd 1 5 Onbeperkt
CPU Cores: 1 Info wordt niet gedeeld Info wordt niet gedeeld Info wordt niet gedeeld Info wordt niet gedeeld 1
RAM geheugen: 1GB Info wordt niet gedeeld Info wordt niet gedeeld Info wordt niet gedeeld Info wordt niet gedeeld 1GB
Gratis backups: Tot 31 dagen terug Geen backups tot 7 dagen terug €50 per recovery, 7 dagen bewaard tot 7 dagen terug tot 14 dagen terug
Opslagruimte: 5GB (ieder moment uit te breiden) 5GB 2GB 5GB 5GB 50GB
Moederbedrijf: Onafhankelijk Group.One TWS TWS Onafhankelijk Group.One

We vergelijken onze producten graag op een eerlijke manier. Klopt er iets niet in onze vergelijking? Laat ons dit dan direct weten zodat we dit aan kunnen passen en alle informatie up-to-date kunnen houden.

Trustpilot
domeinregistratie tablet

Hoe begin ik met het hosten van mijn website bij WebOké?

Wij hebben al ruim 19 jaar ervaring met domeinregistratie en goedkope webhosting, kies net als tienduizenden voorgangers voor ons als betrouwbare partner in het realiseren van jouw online aanwezigheid.

 • Wij zijn al 19 jaar lang een onafhankelijke webhoster en zullen dat blijven. Je hoeft bij ons niet bang te zijn voor plotselinge overnames of buiten-proportionele prijsverhogingen.
 • Al onze webhosting servers zijn uiterst modern. Het bieden van stabiliteit en de best mogelijke prestaties voor onze klanten staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zorgen ervoor dat onze hardware en software altijd up-to-date is zodat jouw website zorgeloos online blijft en je bezoekers de best mogelijke ervaring hebben.
 • Ons supportteam staat altijd voor iedere vraag en uitdaging klaar. Je kunt ons bereiken via Whatsapp, Email en ons ticketsysteem. Heb je een vraag of wil je onze supportexperts leren kennen? Stuur ons een Appje op +31 97010255083!
 • We helpen je graag met de eerste stappen die er gezet moeten worden om aan de slag te gaan met je website binnen onze webhosting omgeving. Heb je nog geen domein? Dan kun je hier je gewenste domeinnaam checken en hem direct registreren. Voeg tijdens het bestellen het gewenste hostingpakket toe en je kunt direct aan de slag!
 • Wij verhuizen je complete website zonder down-time naar onze webhosting servers. Onze gratis website verhuisservice maakt het mogelijk om zorgeloos naar WebOké te verhuizen, wij regelen alles voor je!Webhosting inclusief uitbreide email mogelijkheden.

Met al onze webhosting pakketten is het mogelijk en eenvoudig om je eigen emailadressen aan te maken en te gebruiken. Zo kun je emailadressen maken die eindigen op @jouwdomeinnaam.xx.

 • Wij hanteren geen limieten op de maximale hoeveelheid aan te maken emailadressen. Je kunt er zo veel aanmaken en gebruiken als dat je zelf wilt!
 • Installeer de emailadressen eenvoudig op meerdere apparaten zodat je altijd bereikbaar bent. Je kunt de IMAP emailadressen in vrijwel ieder email-programma instellen en gebruiken.
 • Onze mailservers zijn snel, veilig en stabiel. De servers filteren actief op spam zodat jij hier zo min mogelijk last van hebt, daarnaast maak je gratis gebruik van SpamAssassin om je spamfilters te personaliseren.

Wil je alleen gebruik maken van de professionele email functies en ben je niet van plan om een website te hosten? Kijk dan eens naar onze Email Only producten!

Je Hosting account beheren is nog nooit zo makkelijk geweest.


Ons dashboard, het WebOké controlepaneel en het DirectAdmin controlepaneel maken Hosting eenvoudig.

website verhuizen

Wij verhuizen gratis je website naar onze webhosting servers

Het verhuizen van je website naar een nieuwe webhoster is altijd een grote stap en niet altijd zonder risico. Wanneer je je website naar de webhosting servers van WebOké laat verhuizen hoef je je over deze risico's geen enkele zorgen te maken.

Ons ervaren team regelt de verhuizing helemaal gratis voor je zonder dat je zelf enige actie hoeft te ondernemen. Dit legt de lat om te verhuizen naar onze razendsnelle webhosting servers natuurlijk erg laag!

 • We verhuizen de website zonder down-time, jouw website blijft tijdens de verhuizing altijd bereikbaar.
 • Voor, tijdens en na de verhuizing testen wij de website uitvoerig om er zeker van te zijn dat alles functioneert zoals dat hoort.
 • We plannen samen een moment in dat de verhuizing uitgevoerd gaat worden zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Wat is webhosting?

Kort gezegd is webhosting het huren van een stukje ruimte op het internet waar jij je website kan plaatsen zodat deze bereikbaar wordt voor de hele wereld. Webhosting maakt het dus mogelijk om jouw domeinnaam functioneel te maken door een website te tonen of te gebruiken voor het maken en beheren van je eigen emailadressen.

Een webhoster kun je vergelijken met de eigenaar van een winkelpand. De eigenaar van het pand verhuurt de ruimte aan een ondernemer die een eigen winkel wilt openen. De eigenaar van het pand zorgt dat alle voorzieningen aanwezig zijn zoals elektriciteit, water en het periodieke onderhoud. De ondernemer bepaalt verder zelf wat voor winkel hij in deze ruimte wilt plaatsen en richt hem helemaal naar wens in.

Zo zorgen wij dat onze servers goed functioneren, veilig zijn en up-to-date blijven zodat jouw website voor de hele wereld bereikbaar is en je probleemloos kunt communiceren via je eigen emailadressen.

Veelgestelde vragen

Litespeed Webserver is een alternatief voor Apache Webserver, Apache Webserver wordt vanwege kostenoverwegingen door de meeste hosters gebruikt. Wij vinden snelheid en stabiliteit van onze servers erg belangrijk, daarom gebruiken wij Litespeed Webserver. We kunnen natuurlijk met woorden omschrijven hoeveel sneller en beter Litespeed is, maar onderstaande foto's zeggen genoeg.

Litespeed benchmark Litespeed snelheidstest Litespeed vergelijking met apache

We hebben onze servers zo ingericht dat alle populaire scripts (Wordpress, Woocommerce, Magento etc.) zo snel, stabiel en efficiënt mogelijk kunnen werken, Litespeed Webserver en de Litespeed Cache plugin hebben hier een groot aandeel in.

In de hosting-wereld zijn er steeds minder hosting bedrijven te vinden die geen onderdeel zijn van een grote organisatie of investeringsbureau. Wij zien dat deze bedrijven allemaal hetzelfde werken. Ze kopen een hostingbedrijf, verhogen de prijzen met absurde percentages, bezuinigen op de supportafdeling en negeren kritiek van klanten. Wij houden niet van deze manier van zaken doen. Wij zijn al 18 jaar lang een onafhankelijk hostingbedrijf en zullen dat ook blijven. We zijn enorm gemotiveerd om de best mogelijke service aan onze bestaande klanten te blijven bieden, en veel nieuwe klanten die op zoek zijn naar een webhoster die ze kunnen vertrouwen te verwelkomen.

Onze hostingpakketten onderscheiden zich enkel en alleen door de rekenkracht die de pakketten tot hun beschikking hebben. Elk hostingpakket is naar wens te configureren, door de klant is zelf te kiezen hoeveel extra domeinen, aliassen en opslagruimte ze binnen dat hostingpakket willen hebben.

Veel mensen hebben het idee dat ze 'vast' zitten bij hun huidige hosting provider, ook als ze niet meer tevreden over de dienstverlening zijn. Het kan zonder technische kennis best een uitdaging zijn om van hosting provider te wisselen, zo'n verhuizing kost veel tijd en de kans op fouten is groot. Om deze zorgt uit handen te nemen regelen wij de verhuizing voor onze nieuwe klanten helemaal gratis. Onze experts zorgen ervoor dat de gehele website en alle email accounts over worden gezet zonder down-time, de website zal tijdens de verhuizing altijd online blijven.

Ons klantenbestand is enorm divers. Onze klanten bestaan uit (erg) grote bedrijven, hobbyisten, verenigingen, webdesigners en families die graag een eigen emailaccount willen hebben. Onze verschillende pakketten spelen in op de behoeften van iedereen: bedrijf of particulier, hobbyist of stichting, groot budget of klein budget.

...
Open WhatsApp