Drag-and-Drop Sitebuilder

De WebOké Sitebuilder werkt volledig via het Drag-And-Drop principe. Zonder enige technische kennis kun je foto's, filmpjes, contactformulieren en artikelen toevoegen aan je website. Je sleept deze items gewoon naar de plek waar je ze wilt hebben, dat is alles.

Je kunt kiezen uit 213 mooie, kant-en-klare templates of je eigen website ontwikkelen from scratch. Alle templates zijn volledig naar wens te personaliseren en zijn volledig functioneel op mobiele telefoons en tablets. Heb je al een website welke je wilt updaten en beheren? Je kunt elke bestaande website eenvoudig importeren en aanpassen in de WebOké Sitebuilder.

Drag-and-Drop

Het Drag-and-Drop principe maakt het eenvoudig om de website helemaal naar smaak in te richten, zonder dat je daarvoor technische kennis nodig hebt. Je sleept de elementen gewoon naar de plek waar je ze wilt hebben.

E-Commerce

Er zijn E-Commerce mogelijkheden verwerkt in onze Sitebuilder zodat je eenvoudig een kleine webshop kunt maken en beheren.

Importeer je bestaande website

Je kunt je eigen, bestaande website eenvoudig met enkele klikken importeren naar onze Sitebuilder zodat je hem vervolgens eenvoudig kunt beheren en aanpassen. Vrijwel elke HTML website is door onze Sitebuilder te importeren.

213 Templates

Kies uit 213 aantrekkelijke, mobile-responsive templates. Je kunt deze templates helemaal aan passen om de site 100% te personaliseren.

Maak eenvoudig je eigen blog

De Sitebuilder is uitermate geschikt om blogs te maken en bij te houden. Maak eenvoudig nieuwe artikelen aan, wijzig bestaande artikelen en gebruik je creativiteit om je blog helemaal naar wens te maken!

Gebruik de Sitebuilder Gratis

Met de gratis versie van de Sitebuilder kun je een kleine website van 3 pagina's helemaal naar wens maken en inrichten. Wil je meer pagina's en meer geavanceerde functies zo E-commerce mogelijkheden? Dat kan met de betaalde versie!

Veelgestelde vragen

Is de WebOké Sitebuilder gratis?

Onze Sitebuilder heeft een gratis en een betaalde versie. Met de gratis versie heb je voldoende mogelijkheden om een website te maken, maar zijn de functionaliteiten beperkt. Zo kun je bij de betaalde versie grotere bestanden uploaden, blog schrijven, social media koppelingen maken en meer pagina's toevoegen. Je kunt de Sitebuilder gratis gebruiken en op elk gewenst moment overstappen op de betaalde versie.

Hoe kan ik mijn bestaande website importeren?

Bij het kiezen van de templaten kun je kiezen voor 'Importeer Iedere Website', hier kun je de URL van je bestaande website invullen, daarna zal onze Sitebuilder de opmaak van je website importeren.

Hoeveel websites zijn er al met de WebOké Sitebuilder gemaakt?

Om goed op de hoogte te blijven van wat de wensen van onze klanten zijn houden we goed in de gaten welke websites er in onze Sitebuilder worden gemaakt. In 2 maanden tijd zijn er een kleine 1000 websites geüpload vanuit onze Sitebuilder, en hebben we vele complimenten gekregen en uitgedeeld. Bijna alle websites zien er erg aantrekkelijk uit, zijn erg snel en in korte tijd door onze klanten gemaakt.

Zijn websites die in de WebOké Sitebuilder zijn gemaakt veilig?

We hebben veel onderzoek gedaan naar de veiligheid van websites die in onze Sitebuilder gemaakt worden en kunnen met vertrouwen zeggen dat deze websites heel erg veilig zijn, veiliger dan populaire scripts zoals Wordpress.

Werken de websites op mobiele telefoons?

Al onze templates zijn volledig responsive en werken goed op apparaten van alle formaten zonder dat je hier moeite voor hoeft te doen, dit gaat volledig automatisch. Wil je voor verschillende schermformaten een ander uiterlijk? Ook dit kun je eenvoudig realiseren.

Open WhatsApp