Goedkope webhosting van WebOké.nl

Voor Resellers bieden we vele verschillende opties. We maken gebruik van het allerbeste reseller-platform: DirectAdmin. DirectAdmin geeft je de mogelijk om het controlepaneel helemaal te personaliseren met een eigen kleurenthema en eigen logo, dat maakt ons Reseller hostingpakket volledig whitelabel

Net als onze hosting pakketten zijn onze Reseller pakketten helemaal naar wens samen te stellen. Kies zelf hoeveel opslag, users en domeinen je nodig hebt zodat je alleen betaald voor wat je nodig hebt. Het pakket is op elk gewenste moment te up- of downgraden.

Goedkope Webhosting vergelijken op een eerlijke manier

We bieden écht de beste prijs-kwaliteit verhouding voor goedkope, professionele webhosting. Dat tonen we graag aan in een eerlijke vergelijking.
WebOké heeft pakketten voor ieder budget en alle eisen. Zo zijn er de goedkope Webhost- en Wordpress One pakketten die voor de meeste websites meer dan voldoende zijn, voor de veeleisendere doeleinden hebben we onze zeer krachtige Power Webhost- en Wordpress pakketten.

WebOké Hostnet Versio Yourhosting Cloud86 Antagonist
Instap Webhosting pakket: Webhost One Start Basic Basic Start Slim
Prijs per maand bij jaarlijkse facturatie: €1,95 €7 €10 €10 €3,45 €8,99
Verhuisservice: Vanaf Webhost Two (€3,49 p/m) €95,00 Vanaf duurder pakket (€10,99 p/m) Vanaf €75,00 per uur Vanaf duurder pakket (€5,95 p/m) €99
Mailboxen: Onbeperkt 5 1 5 10 Onbeperkt
Databases Onbeperkt 1 Wordt niet genoemd 1 5 Onbeperkt
CPU Cores: 1 Info wordt niet gedeeld Info wordt niet gedeeld Info wordt niet gedeeld Info wordt niet gedeeld 1
RAM geheugen: 1GB Info wordt niet gedeeld Info wordt niet gedeeld Info wordt niet gedeeld Info wordt niet gedeeld 1GB
Gratis backups: Tot 31 dagen terug Geen backups tot 7 dagen terug €50 per recovery, 7 dagen bewaard tot 7 dagen terug tot 14 dagen terug
Opslagruimte: 5GB (ieder moment uit te breiden) 5GB 2GB 5GB 5GB 50GB
Moederbedrijf: Onafhankelijk Group.One TWS TWS Onafhankelijk Group.One

We vergelijken onze producten graag op een eerlijke manier. Klopt er iets niet in onze vergelijking? Laat ons dit dan direct weten zodat we dit aan kunnen passen en alle informatie up-to-date kunnen houden.


domeinregistratie tablet

Waarom goedkope Webhosting van WebOké?

We laten al sinds 2004 zien dat het mogelijk zien dat het mogelijk is om professionele en stabiele hosting aan te bieden voor een lage prijs met daarbij een professionele en behulpzame klantenservice.

    We zijn niet de goedkoopste en dat willen we ook niet.
    Hoewel we aangeven goedkope webhosting te bieden, zijn we niet de goedkoopste. Naast het aanbieden van onze producten voor een zo laag mogelijke prijs vinden we de kwaliteit van onze producten en dienstverlening nog belangrijker. Zo kunnen wij wel zeggen dat we webhosting bieden voor de best mogelijke prijs-kwalitiet verhouding.

    Onze producten zijn toegankelijk en eenvoudig in gebruik voor iedereen. Dankzij ons eigen- en het DirectAdmin controlepaneel staat je website binnen no-time online.

    Al onze servers zijn gloednieuw, draaien op LiteSpeed Webserver en maken uitsluitend gebruik van SSD opslag. Onze servers zijn dus razendsnel, betrouwbaar en stabiel.


Voor wie is de goedkope webhosting van WebOké geschikt?

Ons bestaande klantenbestand bestaat uit een zeer diverse groep. Zo gebruiken grote webshops onze razendsnelle servers, zijn er families die mailen met hun eigen domeinnaam via onze servers en zijn er talloze grote- en kleine webdesign bureau's die de klanten van hun websites op onze razendsnelle servers laten draaien.
Voor ieder online avontuur is de goedkope webhosting van WebOké meer dan geschikt, dankzij onze hoge kortingen op het eerste jaar kun je voor een laag bedrag en met weinig risico beginnen aan het bouwen van je online aanwezigheid!


Open WhatsApp