Sinds kort zijn er enkele problemen met de Wordpress Manager naar voren gekomen die als resultaat hebben dat deze voor instabiliteit zorgt er niet voor iedereen goed werkt.
Dit sluit helaas niet aan bij de strenge eisen die we aan onszelf en onze producten stellen mbt stabiliteit en gebruiksvriendelijkheid.

Om die reden hebben we nu helaas moeten besluiten om de Wordpress Manager uit te schakelen, het is dus niet mogelijk om deze te gebruiken voor het uitvoeren van updates en hiermee direct op Wordpress in te loggen, dit laatste kun je wel altijd doen door /wp-admin achter je domeinnaam te zetten.

We zijn bezig met het ontwikkelen van een eigen Applicatie/Wordpress Manager die gebaseerd is op Installatron, deze is al te gebruiken op https://www.weboke.nl/appmanager voor sites die gekoppeld staan aan Installatron.