Ugrás a tartalomhoz

Sütibeállítások

Típusonként válassza ki, mely sütiket engedélyezi. Választását bármikor módosíthatja a Sütibeállítások linken, amely minden oldal alján megtalálható. Adatvédelmi nyilatkozat

Szükséges

Mindig bekapcsolva

A bejelentkezéshez, a kosár megőrzéséhez és a választásai megjegyzéséhez szükségesek. Ezek mindig be vannak kapcsolva.

Milyen sütik?
  • weboke_sessie, weboke_klant, weboke_remember: a munkamenet és a bejelentkezve maradás
  • weboke_basket: a kosár
  • wkBtwIncl: az árak megjelenítése ÁFÁ-val vagy anélkül
  • wok_cookies: a sütiválasztás, 12 hónap

Méri, melyik hirdetés vezet látogatáshoz vagy rendeléshez, hogy ne fizessünk hatástalan hirdetésekért.

Milyen sütik?
  • Google Ads a Google Tag Manageren keresztül (_gcl_au, _gcl_aw), legfeljebb 90 napig
  • OpenAI Ads, hirdetések a ChatGPT-ben
  • wok_aff: melyik partnerünk ajánlására érkezett (partnerprogram), 60 nap

4,6

Ország és nyelv

Minden országnak saját oldala van, az adott ország áraival és ÁFA-jával.

Megtekintés

Megosztva Önnel: áttekintés, elutasítás és továbbosztás

Tekintse meg egy rövid videóban

Fájl megosztása egy munkatárssal 0:56

Mindent, amit mások osztanak meg Önnel, és mindent, amit Ön oszt meg, megtalál a Fájlok alkalmazás Megosztások pontja alatt.

A Megosztások áttekintése

Kattintson a Fájlok alkalmazásban balra, a Megosztások melletti nyílra. Ekkor többek között a következőket látja:

  • Megosztva Önnel: minden, amit mások megosztottak Önnel.
  • Megosztva másokkal: amit Ön oszt meg személyekkel vagy csapatokkal.
  • Megosztva hivatkozással: az összes nyilvános hivatkozása.
  • Fájlkérések: az Ön fájlkérései (lásd: Fájlok bekérése: fájlgyűjtő mappa és fájlkérés).
  • Törölt megosztások: azok a megosztások, amelyeket eltávolított, és amelyeket még vissza tud állítani.
  • Függőben lévő megosztások: olyan megosztások, amelyeket még el kell fogadnia, például valaki mástól egy másik Nextcloudról.
A Megosztva Önnel áttekintés Lisánál a Jegyzőkönyvek mappával
Amit mások megosztanak Önnel

Itt Lisa képernyőjét látja, akivel Anne megosztotta a Jegyzőkönyvek mappát. A mappa (2) Lisánál a Megosztva Önnel (1) alatt jelenik meg. Emellett egyszerűen ott található a saját mappái között is az Összes fájl között.

Megosztás elutasítása vagy eltávolítása

Nem szeretne többé látni egy megosztott fájlt vagy mappát? Kattintson rá a jobb gombbal, és válassza a Megosztás elhagyása lehetőséget. Ezzel csak saját magánál távolítja el a megosztást. Az eredeti a tulajdonosnál marad. Meggondolta magát? A Törölt megosztások alatt vissza tudja állítani.

A menü egy megosztott mappánál, alul a Megosztás elhagyása lehetőséggel
A menü egy megosztott mappánál

Továbbosztás

Ha a tulajdonos megadta Önnek a továbbosztás jogát, akkor a fájlt vagy a mappát Ön is tovább tudja osztani másokkal, a Megosztás fülön keresztül. E jog nélkül ott csak azt látja, hogy kikkel van megosztva.

Megosztások automatikus elfogadása vagy egy mappába helyezése

A profilképén keresztül, a Beállítások és a Megosztás menüpontban az Más fiókok és csoportok alapértelmezett megosztásainak elfogadása beállítással határozhatja meg, hogy automatikusan elfogadja-e más felhasználók megosztásait, és hogy melyik mappába kerüljenek (Alapértelmezett mappa beállítása elfogadott megosztásokhoz). Válasszon például egy "Megosztva" nevű mappát, így a saját mappaszerkezete nem telik meg.

Egy pillanat…

Domainek beállítása

Állítsa be domainenként a névszervereket, a tárhelyhez való kapcsolást és azt, hogy ki legyen a tulajdonos.

Domainek betöltése…