2. peatükk · 2.6
Dokumendi sulgemine ja failide juurde naasmine
Vaata lühivideot
Oled valmis? Klõpsa siis paremas ülanurgas ristikesel (1). Euro-Office sulgub ja jõuad tagasi kausta, kust faili avasid. Sinu muudatused on selleks ajaks juba salvestatud.

Võid valida ka File (Fail) ja seejärel Close File (Sulge fail). Samuti võid lihtsalt sulgeda oma brauseri vahekaardi, ka siis ei lähe midagi kaduma.
Kas failiga töötas veel keegi teine?
Siis jääb fail teise inimese jaoks lihtsalt avatuks. Sinu muudatused on seal juba sees. Fail uuendatakse Nextcloudis lõplikult siis, kui kõik on selle sulgenud. Vaata ka Sa ei näe oma muudatusi, kui faili alla laadid või arvutis avad.
