De snelste SSD webhosting voor een lage prijs
Probeer onze razendsnelle en betaalbare webhosting uit met kortingen tot 74% op het eerste jaar!

Om iedereen de kans te geven om onze webhosting producten voor een laag bedrag uit te proberen hebben we kortingen tot 74% op het eerste jaar geïntroduceerd, zo host je je website al bij ons vanaf €0,75 per maand!

Overstappen is zo geregeld, met onze gratis verhuisservice nemen wij de verhuizing van je complete website helemaal uit handen, wij verhuizen de website zonder down-time.

Meer informatie over Webhosting

Selecteer het bericht in de berichtenlijst en klik op de knop Verwijderen op de werkbalk. Het bericht dat u wilt verwijderen, wordt gemarkeerd.

Kies in het menu Bewerken voor Berichten permanent verwijderen om de verwijderde berichten permanent uit de map te verwijderen. Als u een bericht permanent hebt verwijderd, kunt u het niet meer terughalen.

Als u een bericht wilt terugzetten dat op een IMAP-server is gemarkeerd voor verwijdering, kiest u Bewerken/Verwijderen ongedaan maken.

Als u verwijderde berichten automatisch permanent wilt verwijderen, kiest u Extra/Opties/tabblad Onderhoud en schakelt u het vakje Verwijderde items permanent verwijderen bij verlaten van IMAP-mappen in. Het verwijderen gebeurt alleen als u verbinding hebt met het internet. Als u geen verbinding hebt, worden de berichten permanent verwijderd wanneer u online bent.

Was dit antwoord nuttig? 2 gebruikers vonden dit artikel nuttig (2 Stemmen)