Als je geen gebruik maakt van onze mail maar bijvoorbeeld gebruik maakt van gmail en je mx records daarheen laat verwijzen dan is het ook nog nodig wat extra in te stellen.

In DirectAdmin klik je onder 'e-mail beheerder' op MX-records en vink de volgende checkbox uit: 'Gebruik deze server om mijn e-mails af te handelen. Als dit niet het geval is wijzigt u de MX-records en schakelt u deze optie uit.'

Doe je dit niet dan weet de server zelf niet dat hij de mail elders moet afleveren en kun je oa deze melding krijgen:
Warning: mail() [function.mail]: SMTP server response: 550 Requested action not taken: mailbox unavailable or not local

Het best zou zijn als je een mailserver elders gebruikt om ook mail via die mailserver te versturen. Dus via smtp.