De snelste SSD webhosting voor een lage prijs
Probeer onze razendsnelle en betaalbare webhosting uit met kortingen tot 74% op het eerste jaar!

Om iedereen de kans te geven om onze webhosting producten voor een laag bedrag uit te proberen hebben we kortingen tot 74% op het eerste jaar geïntroduceerd, zo host je je website al bij ons vanaf €0,75 per maand!

Overstappen is zo geregeld, met onze gratis verhuisservice nemen wij de verhuizing van je complete website helemaal uit handen, wij verhuizen de website zonder down-time.

Meer informatie over Webhosting

- Open Thunderbird en klik op Accountinstellingen

- Klik op E-mailaccount toevoegen

- Neem onderstaande instellingen over. De servernaam verschilt per klant, dit artikel legt uit hoe je erachter komt op welke server jouw hostingpakket draait. Klik vervolgens op Opnieuw testen en daarna op Gereed.



- Dit was alles! Je hebt nu je emailadres aan Thunderbird toegevoegd.

Was dit antwoord nuttig? 7 gebruikers vonden dit artikel nuttig (7 Stemmen)