*Dit artikel geldt alleen voor domeinen die niet in een hostingpakket zitten*

Bij WebOké kun je kosteloos domein- en emaildoorsturingen voor je domeinen aanmaken. In dit artikel leggen we uit hoe je op onze website eenvoudig een emaildoorsturing aan kunt maken. Klik hier voor uitleg over het aanmaken van een domeindoorsturing.

- Ga naar Mijn domeinen

- Klik op het domein waarvoor je de doorsturing aan wilt maken

- Klik op Email Doorsturingen

Vul hier in vanaf welk emailadres de mail moet worden doorgestuurd. Dit hoeft geen bestaand emailadres te zijn.
Vul hier in naar welk emailadres de mail moet worden doorgestuurd, dit dient wel een bestaand emailadres te zijn.