De snelste SSD webhosting voor een lage prijs
Probeer onze razendsnelle en betaalbare webhosting uit met kortingen tot 74% op het eerste jaar!

Om iedereen de kans te geven om onze webhosting producten voor een laag bedrag uit te proberen hebben we kortingen tot 74% op het eerste jaar geïntroduceerd, zo host je je website al bij ons vanaf €0,75 per maand!

Overstappen is zo geregeld, met onze gratis verhuisservice nemen wij de verhuizing van je complete website helemaal uit handen, wij verhuizen de website zonder down-time.

Meer informatie over Webhosting

Vanaf het moment dat onze nieuwe website live is zullen we ook gebruik maken van een nieuw support systeem. In dit artikel leggen we uit hoe je tijdens de migratie contact met ons op kunt nemen, en hoe ons nieuwe supportsysteem zal werken.
Contact tijdens de migratie:
Tijdens de migratie zijn wij nog gewoon bereikbaar om support te leveren. Je kunt op volgende manieren contact met ons opnemen:
- Een email sturen naar support@web-oke.nl
- Een Whatsapp sturen naar +31 97010255083 

Uitleg nieuw supportsysteem:
Na de migratie naar ons nieuwe systeem zal ons Whatsapp nummer veranderen naar +31 97010255083, de eerste week houden we ons oude Whatsapp nummer ook nog in de gaten voor inkomende berichten.

Op onze nieuwe website is het nog eenvoudiger om contact met ons op te nemen. Klik op de links in de rode cirkel om direct een ticket in te dienen. Klik op de links in de gele cirkels om een duidelijk overzicht van al je support tickets te openen. Klik op het Whatsapp logo om Whatsapp web te openen, of voeg +31 97010255083 toe aan je contacten en stuur ons een bericht vanaf je telefoon. Wanneer je ons een Whatsappbericht stuurt wordt er automatisch een ticket geopend.

Uiteraard hebben we ook weer een uitgebreide kennisbank welke de komende tijd nog flink uitgebreid zal worden. Mis je een artikel? Laat het ons weten en wij maken hem!
Je kunt de kennisbank eenvoudig bereiken onder het menu item 'support', kies daarna voor 'kennisbank'

Was dit antwoord nuttig? 973 gebruikers vonden dit artikel nuttig (977 Stemmen)