De snelste SSD webhosting voor een lage prijs
Probeer onze razendsnelle en betaalbare webhosting uit met kortingen tot 74% op het eerste jaar!

Om iedereen de kans te geven om onze webhosting producten voor een laag bedrag uit te proberen hebben we kortingen tot 74% op het eerste jaar geïntroduceerd, zo host je je website al bij ons vanaf €0,75 per maand!

Overstappen is zo geregeld, met onze gratis verhuisservice nemen wij de verhuizing van je complete website helemaal uit handen, wij verhuizen de website zonder down-time.

Meer informatie over Webhosting

In directadmin is standaard een mailaccount aanwezig met dezelfde naam als de gebruikersnaam van het controle paneel zelf. Dit account heeft enkele bijzondere kenmerken.

  • Als je dit account via webmail of je mailprogramma wilt gebruiken dan is de gebruikersnaam zonder @domein.xx. Voor zelf aangemaakte mailadressen is het juist altijd met @domein.xx erachter
  • Je kunt niet de quota aanpassen van een standaard account
  • Je kunt niet het wachtwoord aanpassen van het standaard account, dat is altijd hetzelfde als die van het controle paneel
  • Je kunt het standaard account niet verwijderen
  • In het standaard account komen eventuele systeemberichten van DirectAdmin terecht
  • Je kunt via webmail.weboke.nl het account gebruiken. Inloggen dus met alleen de gebruikersnaam (zonder @domein.xx) en bij server vul je of je domeinnaam in of de servernaam (bijv. linuxXX.webawere.nl). Bij een normaal mailadres kun je de servernaam leeg laten.
Was dit antwoord nuttig? 0 gebruikers vonden dit artikel nuttig (0 Stemmen)