Stel u heeft uw domein verhuisd naar een andere provider maar u heeft/had nog steeds mail bij ons op de server staan en u wilt die alsnog kopiëren. Dat is zolang uw hostingaccount bij ons nog aanwezig is gewoon mogelijk, Dit vereist wel eens speciale handeling.

Inloggen in webmail
Als u inlogt op onze webmail (https://webmail.web-oke.nl) dan geeft u zoals u gewend was bij gebruikersnaam uw mailadres op en bij wachtwoord uw wachtwoord. Bij de servernaam vult u dan de servernaam in waar uw hostingaccount zich bevindt. Zie omschrijving servernaam hieronder.

Via uw mailprogramma zoals outlook, thunderbird, apple mail etc.)
U gaat in uw mailprogramma naar de instellingen van uw mailaccount (of u maakt een nieuw account). Overal waar u mail.uwdomein.xx had ingevuld vult u nu de servernaam ipv uw domeinnaam in. Op die manier kunt u nog steeds bij de mail komen.

Servernaam
De servernaam heeft u van ons doorgekregen in de mail met accountgegevens en ziet er uit als linuxXX.webawere.nl waarbij de XX een nummer is.