Het maken van een verbinding met de server is mislukt. Account: \\\'mail.xxx.xx\\\', Server: 'mail.xxx.xx\\\', Protocol: SMTP, Poort: 25, Beveiligd(SSL): Nee, Socketsfout: 10060, Foutnummer: 0x800CCC0E

Veelal betekent dit dat poort 25 geblokkeerd is op je pc of door je provider. Van een aantal providers is bekend dat ze poort 25 blokkeren(bijv. kpn direct adsl).

Het beste is in deze gevallen de uitgaande mailserver van je provider te gebruiken vaak aangeduid met smtp server. U kunt echter ook poort 25 veranderen in poort 465