Automatische incasso

Na de lancering van onze nieuwe website zullen we ook overstappen naar een nieuw betalingssysteem, dit betekent dat al onze klanten de automatische incasso opnieuw in dienen te stellen. In dit artikel leggen we uit hoe je dit doet.

Ga naar
Automatische incasso

Klik op Maak eerste betaling om automatische incasso te activeren. Nadat je hierop klikt zul je het verzoek krijgen om €0,01 naar ons over te maken, nadat deze betaling is voltooid is automatische incasso actief.