Het is bij WebOké mogelijk om facturen automatisch te betalen met SEPA incasso. Hierdoor weet je zeker dat de verlenging van je producten en domeinen goed verloopt.

In dit artikel leggen we uit hoe je dit instelt.

Ga naar
Automatische incasso

Klik op Maak eerste betaling om automatische incasso te activeren. Nadat je hierop klikt zul je het verzoek krijgen om €0,01 naar ons over te maken, nadat deze betaling is voltooid is automatische incasso actief.