Hoe schakel ik tweestapsverificatie in?

In dit artikel leggen we uit hoe je tweestapsverificatie/2fa kunt inschakelen voor je Web-Oké account op basis van "time based tokens" waarmee je onder andere Google Authenticator en Duo kunt gebruiken.

- Ga naar Mijn inloggegevens

- Klik vervolgens op VeiligheidsinstellingenTweestapsverificatie en daarna op Klik hier om het in te schakelen

- Kies vervolgens of je gebruikt wil maken van Time Based Token (meest gebruikt), of Yubico. In dit voorbeeld gaan we even uit van Time Based Tokens

- Scan de QR-code in de app en vul de tijdelijke code in die in de app wordt gegenereerd, klik hierna op Bevestig.

- In het volgende scherm krijg je de back-up code te zien. Bewaar deze goed, mocht je de toegang tot de app verliezen dan kun je altijd de back-up code gebruiken om weer toegang te krijgen tot je account.