De snelste SSD webhosting voor een lage prijs
Probeer onze razendsnelle en betaalbare webhosting uit met kortingen tot 74% op het eerste jaar!

Om iedereen de kans te geven om onze webhosting producten voor een laag bedrag uit te proberen hebben we kortingen tot 74% op het eerste jaar geïntroduceerd, zo host je je website al bij ons vanaf €0,75 per maand!

Overstappen is zo geregeld, met onze gratis verhuisservice nemen wij de verhuizing van je complete website helemaal uit handen, wij verhuizen de website zonder down-time.

Meer informatie over Webhosting

In dit artikel leggen we uit hoe je tweestapsverificatie/2fa kunt inschakelen voor je Web-Oké account op basis van "time based tokens" waarmee je onder andere Google Authenticator en Duo kunt gebruiken. 

- Ga naar Mijn inloggegevens- Klik vervolgens op VeiligheidsinstellingenTweestapsverificatie en daarna op Klik hier om het in te schakelen- Kies vervolgens of je gebruikt wil maken van Time Based Token (meest gebruikt), of Yubico. In dit voorbeeld gaan we even uit van Time Based Tokens- Scan de QR-code in de app en vul de tijdelijke code in die in de app wordt gegenereerd, klik hierna op Bevestig.- In het volgende scherm krijg je de back-up code te zien. Bewaar deze goed, mocht je de toegang tot de app verliezen dan kun je altijd de back-up code gebruiken om weer toegang te krijgen tot je account.

Was dit antwoord nuttig? 8 gebruikers vonden dit artikel nuttig (9 Stemmen)