De snelste SSD webhosting voor een lage prijs
Probeer onze razendsnelle en betaalbare webhosting uit met kortingen tot 74% op het eerste jaar!

Om iedereen de kans te geven om onze webhosting producten voor een laag bedrag uit te proberen hebben we kortingen tot 74% op het eerste jaar geïntroduceerd, zo host je je website al bij ons vanaf €0,75 per maand!

Overstappen is zo geregeld, met onze gratis verhuisservice nemen wij de verhuizing van je complete website helemaal uit handen, wij verhuizen de website zonder down-time.

Meer informatie over Webhosting

Een verhuizing kan in principe zo verlopen dat u er niets van merkt. Als u zelf controle heeft over de DNS bij uw huidige provider dan zou u in de nacht uw site, email en evt. databases kunnen verhuizen naar onze servers en vervolgens de ipnummers in de DNS aanpassen naar onze servers. Daarna zou de verhuisopdracht pas gegeven worden. Op die manier zal niemand iets van de verhuizing merken.

Andersom kan ook. Direct na aanvraag past u in onze DNS alle ipnummers aan zodat ze verwijzen naar uw oude provider. Vervolgens wordt de domeinnaam verhuisd. Als dat gebeurd is dan verhuisd u uw site ed en veranderd u de ipnummers in onze DNS. Vanzelfsprekend moet u alle emailadressen die u bij uw vorige provider gebruikte ook bij ons op de servers aanmaken.

Als u een website heeft die best wel even uit de lucht mag dan kunt u natuurlijk ook gewoon het domein verhuizen en uw website uploaden. De verhuizing gaat dan verder vanzelf. Het kan dan gedurende korte periode gebeuren dat email zowel bij uw oude provider als bij ons terecht komt.

Was dit antwoord nuttig? 3 gebruikers vonden dit artikel nuttig (7 Stemmen)