Als in het controle paneel of in de DNS een subdomein aangemaakt wordt dan zal deze niet gelijk werken. Het aanmaken van een subdomein heeft namelijk een DNS wijziging tot gevolg en het kan daardoor tot 4 uur duren voor het werkt.

• Als je voor het aanmaken van het subdomein in je browser het subdomein al uitgeprobeerd hebt zal het het langst (max 4 uur) duren voordat het subdomein werkt
  • Beste is het subdomein eerst aan te maken en daarna na 10 minuten pas voor de eerste keer te benaderen. Grote kans dat het dan gelijk werkt en je niet zo lang hoeft te wachten