Mijn website doet het na uploaden(ftp) niet

Als een website het niet of niet goed doet kan dit vele oorzaken hebben. We zullen hier de belangrijkste noemen:

U komt op onze uit
1) De file index.html is niet verwijderd. Verwijder deze.
2) Uw cache heeft nog de oude pagina geladen. Maak de cache van uw browser leeg.
3) Controleer of u de site wel in /domains/uwdomeinnaam.xx/public_html heeft gezet

De site laadt wel maar sommige plaatjes en/of pagina's niet
Controleer of u gebruik maakt van hoofdletters in bestandsnamen. Het systeem waar uw website op draait(linux) is gevoelig voor hoofdletters.
Als u dus een link naar fotopagina.html heeft en het bestand heet Fotopagina.html met en hoofdletter dan kan hij deze niet vinden.

De site laadt niet
1) Controleer of u de site wel in /domains/uwdomeinnaam.xx/public_html heeft gezet
2) Controleer of u wel een index.html, index.htm of index.php heeft. Let op dat deze niet in hoofdletters zijn
3) Heeft u misschien iets aan de rechten veranderd waardoor er geen toegang is ? bijv. .htaccess ?