Doorverwijzen domein naar andere site en domeinnaam in adresbalk laten staan

Door in de public_html(linux) of httpdocs(windows) map de file index.html te maken met daarin: <HTML><FRAMESET ROWS="*,0" FRAMEBORDER=0 BORDER=0 FRAMESPACING=0><FRAME SRC="http://www.linknaaruwsite.xx"></FRAMESET></HTML> regel je dat de domeinnaam zichtbaar blijft in de adresbalk. Dat heet Frameforwarding.

Het aanpassen van index.html:
U gaat naar het controle paneel en kiest daar voor file manager.

Vervolgens naar de map public_html(directadmin) of httpdocs(windows). Daar kiest u voor wijzigen van de file index.html en plakt de html code erin. Daarna kiezen voor opslaan.