Voor installatie van mijn softwarepakket heb ik nodig de volgende gegevens:

• MySQL wachtwoord
  • MySQL hostnaam
  • MySQL gebruikersnaam
  • MySQL databasenaam

In het controle paneel vindt u het menu MYSQL terug. Daar kunt u MYSQL databases aanmaken. De databasenaam kiest u zelf. Zo ook de gebruikersnaam en het wachtwoord. Na het aanmaken van de database wordt er een scherm getoond met daarop alle gegevens. De hostnaam is altijd 'localhost'.